Gastouder Githa

Gastouder Githa

Hallo, mijn naam is Githa en ik ben 49 jaar. Ik heb zelf drie kinderen die inmiddels uitgegroeid zijn tot pubers en jong volwassenen. Ik ben al veertien jaar gastouder en vang nog steeds kinderen met veel plezier op. Voordat ik als gastouder begon heb ik gewerkt in de jeugdzorg, maar door slaapdiensten was het voor mij niet te combineren met mijn eigen kinderen. Ik ben gevraagd om gastouder te worden en vind het zo leuk dat ik het nog steeds doe en mij nog steeds kan laten verrassen hoe leuk kinderen zijn.Wat ik belangrijk in mijn opvang vind is dat elk kind zichzelf kan zijn en zich veilig voelt. Van daaruit kan een kind zich ontwikkelen op elk gebied. Die ontwikkeling probeer ik op allerlei manieren te stimuleren. Ik houd ervan om lekker buiten te spelen en de wereld te ontdekken, maar ik houd er ook van om creatief bezig te zijn met verf en knutselspullen. Ook stimuleer ik de kinderen creatief bezig zijn met bouwspullen en verkleedkleren.

Ik ben geen gastouder die veel met de kinderen te vinden is voor de TV en/of computerspelletjes. Lekker veel buiten met onze hond en of gezellig naar de speeltuin. Actief bezig zijn is wel mijn motto.
Vinden jullie het ook belangrijk om lekker actief te zijn laat het mij dan weten of kom een keertje gezellig koffie drinken, daar maken we graag even tijd voor.

Groetjes,
Githa


Kom een kijkje nemen

Wil je meer informatie of een keer een kijkje komen nemen?
Neem dan gerust contact op met ons.

Ik ben geïnteresseerd in deze locatie