Gastouder Karin

Gastouder Karin

Hallo ouders, mijn naam is Karin (1960) en ik ben sinds september 2018 een gediplomeerd gastouder. Ik ben getrouwd en heb twee dochters die al een aantal jaren op zichzelf wonen. Ook hebben we een klein hondje die het ook heel gezellig vindt als er kinderen zijn.

Toen mijn kinderen zijn geboren koos ik er bewust voor om mijn toenmalige baan op te zeggen, omdat ik het veel te leuk vond om zelf voor mijn kinderen te zorgen. In deze periode paste ik vaak op kinderen van andere ouders die buitenshuis een baan hadden. Hier genoot ik altijd met volle teugen van, vandaar de keus om de opleiding tot gastouder te gaan doen en er helemaal voor te gaan.

Ik vind het belangrijk dat het kind, kind mag zijn en afhankelijk van hun leeftijd overleg ik samen met ze wat ze willen doen. Knutselen, muziek, voorlezen, lachen, dansen, buiten spelen, zelf lezen, spelletje doen, etc. Ook heb ik een auto tot mijn beschikking, dus uitjes naar bijv. een kinderboerderij behoren ook zeker tot de activiteiten. Luisteren naar de kinderen, er voor ze zijn, een gezellig “thuis” bieden, structuur en normen en waarden leren … dát vind ik heel belangrijk. De kinderen slapen allemaal op een aparte slaapkamer en als ze slapen hou ik ze in de gaten via een babyfoon met camera. Onze tuin is rondom afgeschermd dus er kan hier lekker buiten gespeeld worden. Mochten jullie een kijkje willen nemen dan zijn jullie van harte welkom.

Groetjes,
Karin


Kom een kijkje nemen

Wil je meer informatie of een keer een kijkje komen nemen?
Neem dan gerust contact op met ons.

Ik ben geïnteresseerd in deze locatie