Gastouder Linda

Gastouder Linda

Hallo, mijn naam is Linda. Ik ben geboren op 14 oktober 1990. Ik woon sinds december 2014 met mijn vriendin samen in Doetinchem (wijk Oosseld). Op 1 juni 2015 ben ik gestart als gastouder op mijn woonadres. Ik heb de opleiding helpende zorg & welzijn niveau 2 behaald aan het Graafschap College in Groenlo. Daarna ben ik gaan werken als orderpicker in Borculo. De afstand was de reden dat ik wat anders ben gaan zoeken. Ik heb altijd al met kinderen willen werken dus na enig speurwerk kwam ik bij een gastouderbureau terecht en heb ik informatie gezocht over gastouderopvang. Dit sprak mij erg aan en zo kwam mijn eerste gezin. Na anderhalf jaar kon ik zeggen dat mijn opvang vol zat. Inmiddels heb ik 9 kinderen in de opvang in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. De opvang is geopend van 07:00 uur tot 18:00 uur van maandag tot en met donderdag. Ik werk met vaste roosters zodat de kinderen weten wie er wanneer komen en het is voor mij makkelijker te plannen. Ik bied kinderen graag een veilige basis, een ‘thuis’ waar kinderen zich kunnen ontspannen en zichzelf kunnen zijn. Kinderen leren van elkaar. In mijn gastouderopvang worden vaardigheden gestimuleerd door bijvoorbeeld elkaar te helpen, speelgoed samen op te ruimen of het samen vieren van feestelijke gebeurtenissen.Wat kunt u van mij verwachten?

 • Vast dagritme
 • Persoonlijke aandacht voor uw kind
 • Verantwoord en gezond eten en drinken
 • Veel buitenspelen, dus vies worden mag
 • Vast rooster maar in overleg is er veel mogelijk
 • Warm en huiselijk ingericht
 • Kleinschaligheid (max. 4 kinderen)
 • Elke dag het vertrouwde gezicht van de gastouder

Als gastouder

 • ben ik in het bezit van helpende zorg & welzijn niveau 2,
 • heb ik een erkend EHBO-diploma voor kinderen (via oranje kruis),
 • zijn mijn vriendin en ik in het bezit van een verklaring omtrent gedrag,
 • heeft u recht op kinderopvang toeslag.

In september 2015 ben ik gestart als gastouder bij gastouderbureau Snoesje. Ik was er nog niet bekend mee maar zij hebben mij erg goed geholpen. Wanneer ik vragen heb kan ik altijd bij ze terecht! Telefonisch en per mail staan ze je netjes en vriendelijk te woord (zelfs ’s avonds). Ze staan altijd voor je klaar! Wat betreft cursussen volg ik momenteel kinder-EHBO van “red levens”.


Ouders over Linda

Meer dan een jaar geleden hebben wij onze zoon Quinn (inmiddels 3,5 jaar) en onze dochter Faye ( inmiddels meer dan 2,5 jaar) naar Gastouder Linda gebracht. Wij kenden Linda persoonlijk al wel, maar wat nog belangrijker was natuurlijk hoe Linda haar vak verstaat: daar kunnen wij zeer positief over zijn. Linda heeft alles tot in de puntjes geregeld, heeft duidelijk communicatie naar ons als ouders, maar ook naar onze kinderen, er wordt iedere dag wat georganiseerd ( zowel in speelse als lerende vorm) en onze kinderen gaan met veel plezier naar Linda toe.

Linda zorgt dat de kids veel spelen en genieten, maar ook veel activiteiten op een lerende manier doen zodat de kinderen straks extra voorbereid zijn als ze voor het eerst naar de grote school mogen. Ook hebben Quinn en Faye bij Gastouder Linda de eerste stapjes gezet naar zindelijkheid.

Gastouder Linda heeft haar huis omgetoverd tot een echt kinderpaleisje en daarbij is alles goed en ook belangrijk volgens de wetgeving geregeld. Verder kunnen we Linda altijd benaderen als we even met oppas met de handen in ons haar zitten.

Daarnaast hebben wij recent geleden ons derde kindje Xem ook bij Gastouder Linda gebracht. Altijd een moeilijk proces voor een ouder, maar omdat wij weten dat Linda samen met haar stagiaire Claudia goed voor onze kinderen zorgt, konden wij dit met een gerust hart aan hen toevertrouwen.

Als bemiddelingspersoon had Linda ons Snoesje aanbevolen. Eerlijkheid te zeggen waren bij ons in het begin wel een aantal communicatie misverstanden met Snoesje, maar daarna loopt alles netjes op rolletjes.

Groetjes Lianne, Rick, Quinn, Faye & Xem Liebrand


Kom een kijkje nemen

Wil je meer informatie of een keer een kijkje komen nemen?
Neem dan gerust contact op met ons.

Ik ben geïnteresseerd in deze locatie