Gastouder Michelle

Gastouder Michelle

Beste ouders, graag wil ik me even aan jullie voorstellen. Mijn naam is Michelle (1993) en samen met mijn vriend Mark en ons hondje Pablo woon ik aan het Getfertplein in Enschede. Dit is een kindvriendelijke buurt met verschillende speelvoorzieningen en is centraal gelegen in Enschede. Ons huis heeft een afgesloten tuin waar we vooral met mooi weer erg graag zijn.Ik ben afgestudeerd als Sociaal Cultureel Medewerkster niveau 4 en heb op verschillende plekken in binnen- en buitenland stage mogen lopen en ervaring met jonge kinderen opgedaan. Daarnaast heb ik verschillende cursussen gevolgd zoals EHBO voor kinderen. Mijn vrienden, familie en kennissen typeren mij als een spontane, eerlijke, lieve, vriendelijke en vooral zorgzame jonge vrouw. Ik heb een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en hou van een gezellige sfeer in mijn omgeving.

“Wat ik erg belangrijk vindt bij de zorg voor jonge kinderen is dat ze allemaal zichzelf mogen zijn en kunnen ervaren dat ieder kind uniek en bijzonder is.”Ik ben gek op kinderen en heb dan ook besloten om als gastouder mijn eigen kleinschalige kinderopvang aan huis te starten in samenwerking met Gastouderbureau Snoesje. Wat ik erg belangrijk vindt bij de zorg voor jonge kinderen is dat ze allemaal zichzelf mogen zijn en kunnen ervaren dat ieder kind uniek en bijzonder is.

Mijn doel als gastouder is de kinderen een veilig en huiselijk gevoel te geven, er voor ze te zijn wanneer ze me nodig hebben en daarbij te handelen vanuit de belangen van het kind. Ook probeer ik bij de kinderen de zelfredzaamheid te bevorderen en de autonomie te bewaren, zodat ze kunnen groeien en zich op een positieve manier kunnen ontwikkelen.Mijn opvang is geopend voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar van maandag t/m vrijdag van 07:00 tot 18:00.

Wil je meer weten over mijn opvang? Neem dan gerust contact op met Gastouderbureau Snoesje.

Met vriendelijke groet,

Michelle


Kom een kijkje nemen

Wil je meer informatie of een keer een kijkje komen nemen?
Neem dan gerust contact op met ons.

Ik ben geïnteresseerd in deze locatie