Gastouderopvang Anjeli's Beestenboel

Gastouderopvang Anjeli's Beestenboel

Lieve ouders & kinderen, mijn naam is Anjeli (1989). Ik woon samen met mijn dochter Sanjely (2013) in de wijk Stroinkslanden in Enschede. Een rustige en vooral kindvriendelijke buurt waar je op elke hoek een speeltuin kan vinden. Ik heb in 2010 mijn diploma tot onderwijsassistent behaald en ben toen direct begonnen als pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. Na ruim zes jaar werkzaam te zijn geweest als pedagogisch medewerker ben ik in april 2017 begonnen als gastouder met mijn eigen kleinschalige kinderopvang aan huis: Gastouderopvang Anjeli’s Beestenboel.De kinderen worden opgevangen in een veilige, huiselijke sfeer waar geborgenheid en ‘thuis’ voelen van belang zijn. Ik vind het erg belangrijk dat elk kind zichzelf kan zijn en zichzelf kan ontplooien. Ook is het van belang dat alle kinderen ook voldoende individuele aandacht krijgen en dat er wordt gekeken naar de ontwikkeling en behoefte van een kind.

Ik bied een vast dagritme aan waarin we van alles ondernemen. De dagen hebben dezelfde structuur, maar er is elke dag iets anders te doen. We proberen elke dag lekker naar buiten te gaan. In de omgeving is er van alles te doen, waaronder naar het park gaan, de kinderboerderij of naar verschillende speeltuinen. Ik heb een tuin die speciaal ingericht is voor kinderen. Voor ons huis hebben we een mooi grasveld waar we heerlijk kunnen spelen en op de warme dagen kunnen picknicken. Naast buiten spelen vind ik het erg leuk om creatief bezig te zijn met de kinderen, van knutselen en verfen tot liedjes zingen en dansen.

De kinderen kunnen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag bij Gastouderopvang Anjeli’s Beestenboel terecht van 07:30 tot 18:30.

Tot snel!

Liefs Anjeli


Kom een kijkje nemen

Wil je meer informatie of een keer een kijkje komen nemen?
Neem dan gerust contact op met ons.

Ik ben geïnteresseerd in deze locatie