Gastouderopvang Anne

Gastouderopvang Anne

Beste ouders! Mijn naam is Anne ik ben 27 jaar en moeder van een zoontje Jurre (geboren in 2014). Sinds februari 2013 ben ik begonnen als gastouder. Na de opleiding tot leerkracht heb ik eerst drie jaar voor de klas gestaan voordat ik besloot om kinderen bij mij thuis op te vangen.

Ik woon in Borne in de kindvriendelijke wijk ‘De Stroom Esch’. In de woonkamer is voldoende ruimte om te spelen. Achter het huis hebben we een grote omheinde tuin waar de kinderen heerlijk kunnen spelen, fietsen en voetballen. We gaan vaak ook even opzoek naar een van de vele speeltuintjes in de wijk. Of we lopen een rondje om de vijver waar we eendjes kunnen voeren. Ook vind ik het leuk om met de kinderen te knutselen, verven, dansen en liedjes zingen. Ik werk met een VVE programma waarbij elke 6 weken een ander thema aan bod komt en op spelenderwijs verschillende ontwikkelingsgebieden worden geoefend.Veiligheid, gezelligheid, rust en regelmaat zijn voor mijn belangrijke factoren. Door te werken met een dagritme weten de kinderen waar ze aan toe zijn. Het is belangrijk dat de kinderen zich veilig voelen bij mij en de andere kinderen. Ouders moeten hun kind(eren) met een goed gevoel bij me achter kunnen laten. Goede communicatie is daarbij een belangrijk onderdeel, daarom houd ik voor elk kind een schriftje bij.

De opvangdagen zijn op maandag tot en met donderdag van 7.30 uur tot 18.00 uur. In overleg kan het ook eerder of later. Heeft u interesse, vragen of wilt u een keer komen kijken?

Hopelijk tot ziens!

Vriendelijke groeten,

Anne


Kom een kijkje nemen

Wil je meer informatie of een keer een kijkje komen nemen?
Neem dan gerust contact op met ons.

Ik ben geïnteresseerd in deze locatie