Gastouderopvang Annemarie

Gastouderopvang Annemarie

Beste ouders, welkom bij mijn gastouderpagina. Mijn naam is Annemarie. Ik ben getrouwd met Martijn en wij hebben samen drie kinderen (2006, 2004, en 2001). We wonen in de wijk Stroinkslanden. We hebben twee cavia`s. Als gastouder vind ik het fijn om voor kinderen te mogen zorgen. Kernwoorden voor mij als gastouder zijn: geborgenheid, veiligheid, gezelligheid, ontwikkeling, rust, samen spelen, dagritme en inleving in het kind. Een goede en duidelijke communicatie tussen ouders en gastouder vind ik belangrijk. Op deze manier kan de opvang optimaal worden afgestemd op de behoeften van een kind en de wensen van zijn of haar ouders.

De jonge kindjes kunnen zich heerlijk vermaken in de box, wippertje of kinderstoel. Met speelgoed dat de zintuigen prikkelt zoals voelen, kijken en luisteren. De oudere kindjes hebben in ons huis voldoende ruimte om te spelen. Speelgoed gericht op fantasie, imitatie, motoriek en zintuigen. Voor elke ontwikkelingsfase en interesse is er speelgoed. Naast dat de kinderen in de tuin buiten kunnen spelen, grenst onze tuin aan een groot schoolplein. Waar de kinderen kunnen spelen in de zandbak, lekker kunnen schommelen, klimmen en klauteren. Wanneer het niet zulk mooi weer is om buiten te spelen kunnen we een wandelingetje maken in het bos of de eendjes voeren.Aan de hand van verschillende thema`s worden de kinderen allerlei nieuwe ervaringen aangeboden. Thema`s zoals de seizoenen, dieren, feestdagen, vervoer, boerderij, familie, tellen, kleuren en vormen. Activiteiten rondom de thema`s kunnen zijn knutselen, bakken, buiten in de natuur spulletjes zoeken, boekjes lezen, puzzels, verkleedkleren, spelletjes en speelmateriaal.

De jongste kindjes kunnen in rust een flesje drinken met daarbij alle aandacht. De oudere kinderen worden betrokken bij de maaltijd en het fruit moment. Samen tafel dekken, samen broodjes smeren of fruit uitdelen. De nadruk tijdens een maaltijd ligt op gezelligheid, samen en helpen.

Jullie zullen als ouders / jij zult als ouder vast nog vragen hebben. Tijdens een gesprek kan ik nog meer toelichten over de kosten, wat zelf mee te nemen, heen en weer schriftje, ziekte, enz.


Kom een kijkje nemen

Wil je meer informatie of een keer een kijkje komen nemen?
Neem dan gerust contact op met ons.

Ik ben geïnteresseerd in deze locatie