Gastouderopvang Ashley

Gastouderopvang Ashley

Hallo, mijn naam is Ashley en ik woon met mijn vriend Nick en ons hondje Noa in wijk de Whee in Goor. Wij wonen in een gezellige buurt en met een fijne tuin waar speelgelegenheid voor de kinderen is. We hebben een vijver in de tuin met koi karpers, deze is voorzien van een goede beveiliging voor de kinderen. Dichtbij ons huis zijn veel speeltuinen te vinden. Verder is er een bos op loopafstand. Na mijn opleiding pedagogisch medewerkster, ben ik gaan werken als gastouder bij gezinnen thuis. Dit heb ik twee jaar met plezier gedaan, waarna ik in mijn eigen huis met gastouderopvang ben gestart.

Ik biedt opvang aan in onze knusse en gezellige woonkamer, in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Maar als uw kind naar de basisschool gaat kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.Ik hou ervan om creatief bezig te zijn met de kinderen. Maar ik vind het ook belangrijk dat ze zichzelf kunnen vermaken en hierdoor kunnen ontwikkelen in hun eigen tempo. In mijn opvang heb ik speelgoed en spelmateriaal om deze ontwikkeling te stimuleren. Ik vind het ook leuk om activiteiten buiten de deur te doen: een boswandeling met spelletjes of naar de speeltuin en kinderboerderij. Ik bied een vast dagritme aan, zodat er regelmaat is. Dit is fijn voor kinderen. Met baby’s ga ik mee in het thuisritme.

Elk kind is anders en daarom vind ik gastouder zijn zo leuk. Ik vind het belangrijk dat een kind zichzelf kan zijn en dat ze zich veilig en op hun gemak voelen bij mij.

Opleidingen:

  • In 2016 heb ik mijn diploma als Pedagogisch medewerkster niveau 3 behaald.
  • In 2016 heb mijn Kinder- EHBO diploma behaald en dit word herhaald.
  • Eigen pedagogisch werkplan.

Kom een kijkje nemen

Wil je meer informatie of een keer een kijkje komen nemen?
Neem dan gerust contact op met ons.

Ik ben geïnteresseerd in deze locatie