Gastouderopvang Bij de Handjes

Gastouderopvang Bij de Handjes

Hallo ouders! Bent u opzoek naar een lieve en zorgzame gastouder? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik ben Hanneke (1982) en ik woon samen met mijn man en onze vier zoontjes (2005, 2007, 2010 en 2012) in een nieuwbouw woning aan de rand van het centrum in Enschede, dichtbij De Zuiderval.Ik ben dol op kinderen en vind vooral de eerste vier jaren, waarin ze zo ontzettend veel leren en ontdekken, heel erg leuk. Ik ben zorgzaam en vind het belangrijk om de kinderen een echt tweede thuis te bieden: een plek waar elk kind zichzelf kan zijn en de liefde en aandacht krijgen die ze verdienen! Orde, regelmaat en hygiëne zijn voor mij erg belangrijk.

Bij mij in de opvang is veel ruimte om te spelen, zowel binnen als buiten. Als de zon schijnt zijn we zo veel mogelijk buiten in onze ruime afgesloten tuin, welke is voorzien van kunstgras en diverse uitdagende speelattributen. Ik probeer hierbij de kinderen de gelegenheid te geven zichzelf te ontwikkelen, ze te stimuleren bij het zelf-ontdekken en het eigen spel. Goed contact tussen ouders en gastouder vind ik erg belangrijk. Op die manier kunnen we, in het belang van het kind, de opvang zo goed mogelijk op elkaar afstemmen.

Ik ben flexibel en probeer met u als ouder zoveel mogelijk mee te denken. Ik heb nog plek voor een kindje op de maandag, dinsdag en woensdag.

Hopelijk tot ziens bij Gastouderopvang Bij de Handjes!

Met vriendelijke groet,

Hanneke


Kom een kijkje nemen

Wil je meer informatie of een keer een kijkje komen nemen?
Neem dan gerust contact op met ons.

Ik ben geïnteresseerd in deze locatie