Gastouderopvang Bij Janine

Gastouderopvang Bij Janine

Hoi ouders, wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn pagina! Mijn naam is Janine (1993) en ik woon samen met mijn gezin in Doetinchem (de Huet). Zelf ben ik ook moeder van Selena (2019), Fenna (2018) en Jayden (2015).

Na een aantal jaren actief te zijn geweest in de zorg, ben ik in 2022 gestart met mijn eigen gastouderopvang. Ik werk heel graag met kinderen en wat ik vooral het meest belangrijk vind is dat een kind zichzelf kan en mag zijn.Ikzelf hou ervan om veel met de kinderen naar buiten te gaan.. In onze wijk De Huet zijn er veel speeltuinen aanwezig en bevindt zich bij mij om de hoek ook een kinderboerderij waar je ons regelmatig zal kunnen vinden om de dieren te bezoeken en te leren kennen.

“Ik werk heel graag met kinderen, en wat ik vooral het meest belangrijk vind is dat een kind zichzelf kan en mag zijn!”Ook stimuleer ik graag creativiteit door samen met de kinderen onder andere knutselwerkjes te maken. Gezamenlijk muziek maken en dansen doen wij ook graag gedurende de opvangdag. Ook een groepsactiviteit als voorlezen is iets wat wij graag doen.Ben je nieuwsgierig? Stuur me gerust een berichtje!

In overleg is eerder brengen of het later ophalen van je kindje uiteraard mogelijk.

Liefs Janine


Kom een kijkje nemen

Wil je meer informatie of een keer een kijkje komen nemen?
Neem dan gerust contact op met ons.

Ik ben geïnteresseerd in deze locatie