Gastouderopvang BijZonder

Gastouderopvang BijZonder

Beste ouders, mijn naam is Wendy (1980) en samen met mijn vrouw Yvonne hebben we een ondernemende jongenstweeling (2011) en een lief hondje. We wonen in Enschede Noord, tussen Roombeek en Deppenbroek. Onze kinderen gaan in Lonneker naar de basisschool.

Bent u op zoek naar kleinschalige en liefdevolle opvang in een huiselijke sfeer? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik heb de opleiding SPW en Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gevolgd. Ik heb eerst een aantal jaren in de kinderopvang gewerkt en hierna heb ik in de gehandicaptenzorg gewerkt. Toch trekt de kinderopvang weer.Wat u van mij kunt verwachten als gastouder: ik ben een lief, geduldig, rustig en stabiel persoon met humor. Ik vind het belangrijk dat je kindje zichzelf op zijn of haar gemak voelt. Doordat je kindje steeds alleen mij als gastouder ziet, zal hij of zij zich sneller thuis voelen. Hierdoor kan je kindje zich ontwikkelen in zijn of haar eigen tempo en kan je kindje zichzelf zijn. Je kindje draait mee in ons gezin. Dit betekent dat we gezamenlijk eten, lezen en spelen. Ik houd van gezelligheid. We hebben verschillend speelgoed wat afgestemd is op de leeftijd van je kindje. We knutselen vaak en af en toe bakken we koekjes. We wonen in een eengezinshuis en hebben een grote omheinde tuin. Hier kunnen ze lekker klimmen en ontdekken.

We wonen aan de rand van het bos en dicht bij meerdere speeltuinen. Als het even kan ga ik met de kinderen naar buiten. We wandelen dan o.a. naar het bos, de kinderboerderij, supermarkt, speeltuin of de bibliotheek. Het belangrijkste vind ik, dat de kindjes zich op hun gemak en zich thuis voelen bij ons gezin. Omdat de kindjes in het gezin meedraaien, kan het zijn dat ze af toe mee gaan om de tweeling naar school te brengen.

Ik ben beschikbaar van maandag t/m donderdag van 07:00 tot 18:00. In overleg kunnen tijden aangepast worden. Jullie zijn van harte welkom wanneer je meer van mij als gastouder wilt weten. Neem ook eens een kijkje op mijn facebookpagina.

Groetjes,

Wendy


Kom een kijkje nemen

Wil je meer informatie of een keer een kijkje komen nemen?
Neem dan gerust contact op met ons.

Ik ben geïnteresseerd in deze locatie