Gastouderopvang Carlijn

Gastouderopvang Carlijn

Hallo ouders! Bent u op zoek naar een lieve, flexibele en creatieve gastouder die oog heeft voor de behoeften uw kind? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Ik ben Carlijn (1987) en ik woon samen met mijn vriend Arjan, onze dochters Eva (2015) en Britt (2018) en onze kat in een vrijstaand huis pal naast het mooie Wesselerbrinkpark.Al van jongs af aan pas ik veel op kinderen, samen met een start aan de Pabo en een diploma Toegepaste Psychologie (richting orthopedagogiek en ontwikkelingspsychologie) heeft me dat een mooie basis gegeven voor het werken als gastouder binnen mijn eigen kleinschalige kinderopvang. Het leukste aan het werken met kinderen is om ze te zien groeien en ontwikkelen. Het ontplooien van het zelfvertrouwen en de creativiteit probeer ik zoveel mogelijk te stimuleren. Rust, reinheid en regelmaat vind ik erg belangrijk. Ik streef er dan ook naar een vaste dagindeling aan te houden zodat uw kind weet waar het op een dag aan toe is.

In ons huis hebben we speciaal voor de opvang een grote speelkamer gecreëerd, grenzend aan onze ruime tuin. Voor elk kind en elke leeftijd is er genoeg leuks om mee te spelen. Ik knutsel heel graag, ben gek op voorlezen en liedjes zingen, en als het weer het toelaat gaan we lekker naar buiten! Picknicken in het park, naar de kinderboerderij, naar de speeltuin of gewoon een wandeling … er is genoeg te ontdekken!

Ik ben vier dagen in de week beschikbaar, van maandag tot en met donderdag van 07:00 tot 19:00. Kinderen kunnen hier ontbijten, lunchen en ook voor de verantwoorde tussendoortjes wordt gezorgd. Zoals ik al aangaf ben ik flexibel en in overleg is veel mogelijk. Voor kinderen van de basisschool Mecklenburg of OBS De Broekheurne kan ik ook de BSO opvang verzorgen.

Groetjes,

Carlijn


Kom een kijkje nemen

Wil je meer informatie of een keer een kijkje komen nemen?
Neem dan gerust contact op met ons.

Ik ben geïnteresseerd in deze locatie