Gastouderopvang Casper en Hobbes

Gastouderopvang Casper en Hobbes

Lieve ouders, ik ben Stacy (1988) en ik ben opgegroeid in Suriname. Op mijn 15de emigreerde ik met ons gezin naar Nederland. Samen met mijn man woon ik dichtbij het mooie centrum van Enschede. Ik ben gek op lezen, werken, studeren, koken, reizen, sporten en dansen.

Werken met kinderen zit al vanaf kleins af aan in mijn bloed. Ik kan me namelijk nog heel goed herinneren dat ik als kleine meid tegen anderen zei dat ik peuterleidster wilde worden. Als jong meisje paste ik dan ook regelmatig op kinderen. Nadat ik mijn opleiding binnen de detailhandel had afgerond en erachter kwam dat dit werk niet iets voor me is, ging ik de welzijnskant op en met succes! Ik heb zowel mijn helpende welzijn niveau 2, als SPW niveau 3 en 4 diploma op zak. Ook heb ik de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gedaan. Ik heb door de jaren heen met veel voldoening en liefde op verschillende peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en BSO’s gewerkt.De naam Casper en Hobbes stamt uit de stripverhalen geschreven door Bill Watterson. Het verhaal gaat over de 6-jarige fantasierijke Casper en zijn fantasie tijger-vriend Hobbes. Samen beleven die twee in Casper’s fantasie leuke avonturen. Het worden vrienden voor het leven! Bij Casper en Hobbes komt niet alleen de zorg, aandacht en structuur voor uw kind(eren) aan bod, maar ook de kwaliteit op heel veel andere vlakken. Zo vind ik het belangrijk dat uw kind zich welkom en veilig voelt bij mij thuis. Ik geef de kinderen niet alleen een liefdevol en warm huis waar ze zichzelf vrij zien ontwikkelen en groeien, maar ook de aandacht en begeleiding die ze individueel van mij nodig hebben. Ik ben van mening dat de eerste vier jaren van een kind essentieel zijn en daar wil ik de kinderen op geen enkel vlak tekort doen.

Casper en Hobbes willen graag dat uw kind door middel van spelen en knutselen de wereld en de taal om zich heen ontdekt. Daar helpt de natuur ook een handje bij. Naar buiten gaan en de wereld buiten ontdekken is voor mij daarom ook van belang. U kunt denken aan wandelingen naar de speeltuin, de markt of de boerderij bezoeken, in de tuin bij mij thuis met vriendjes spelen, een eigen moestuin planten en samen verzorgen, e.d. Ik zie ook graag dat tradities en nationale feestmomenten in stand worden gehouden, dus een verjaardag, pasen, kerst, het nationale voorleesontbijt e.d. worden met alle liefde en plezier gevierd. Uiteraard houden wij er rekening mee dat niet alle kinderen, vanwege de diversiteit aan culturen en geloof, kunnen meedoen aan bepaalde feestdagen. Wij overleggen dan ver van tevoren met ouders wat wij het beste kunnen doen, zodat hun kinderen evengoed niets tekort komen.

Door mijn jarenlange ervaring binnen de welzijnssector weet ik als geen ander hoe belangrijk het is voor ouders om hun kinderen met een vertrouwd gevoel achter te laten bij een ander verzorger. Mijn streven als gastouder is daarom uw kind een combinatie van professionele, veilige en liefdevolle tweede thuis aan te bieden. Ik wil ouders op elke manier mogelijk hierin betrekken en op geen enkele vlak tekort komen. Duidelijke communicatie en overleg komt bij mij daarom sterk aan bod. Kortom: de taak om mede- opvoeder voor uw kinderen te zijn draag ik graag met veel liefde, passie en verantwoordelijkheid!

Gastouderopvang Casper en Hobbes biedt opvang aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:00 tot 18:00. Eerder brengen en later ophalen is, evenals avondopvang, in overleg mogelijk.

Met hartelijke groet,

Stacy


Kom een kijkje nemen

Wil je meer informatie of een keer een kijkje komen nemen?
Neem dan gerust contact op met ons.

Ik ben geïnteresseerd in deze locatie