Gastouderopvang Chanti

Gastouderopvang Chanti

Beste ouders! Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Chantal, geboren op 11 november 1979. Ik ben moeder van drie kinderen (geboren in 1999, 2005 en 2011). We wonen in een gezellig huisje in een leuke wijk in Almelo. Sinds januari 2013 ben ik begonnen als gastouder met kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Daarvoor ben ik werkzaam geweest in de thuiszorg.

Ik heb er voor gekozen om gastouder te worden omdat het kleinschalig is, op die manier is er veel tijd voor persoonlijke aandacht. Zo is er de mogelijkheid om met de kindjes ook een-op-een activiteiten te doen of in kleine groepjes een spelletje te spelen. Ik vind het belangrijk dat kindjes zich op hun gemak voelen en zich veilig voelen, wat bijdraagt aan een goede ontwikkeling. De opvang vindt bij mij thuis plaats. Er is speelgoed aanwezig voor alle leeftijdscategorieën. We doen samen leuke activiteiten zoals knutselen, kleien, boekjes lezen, spelletjes spelen. Hierbij besteed ik aandacht aan thema’s. Met de herfst doen we bijvoorbeeld herfstactiviteiten, met Sinterklaas activiteiten die met sinterklaas te maken hebben, en met kerst natuurlijk kerstactiviteiten.Ook hebben de kindjes de mogelijkheid om lekker buiten te spelen. We beschikken over een grote tuin met een glijbaan, een trampoline met net eromheen, een leuk speelhuisje, een gezellige picknicktafel, een wipwap en een ballenbak. Daarnaast zijn er nog vele andere activiteiten te doen, in de wijk bevinden zich bijvoorbeeld meerdere speeltuintjes waar we naar toe gaan.

In de tuin wonen ook onze twee lieve dwerg hangoor konijntjes, snuffie en snuitje, die het heerlijk vinden om eens een aai over hun bolletje te krijgen.

Ik werk op : maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en indien nodig ook zaterdag. Ik begin ‘s ochtends vanaf 7:00 tot ‘s avonds 19.00 uur. In overleg zijn eventuele andere tijden mogelijk.

Met vriendelijke groet,

Chantal


Kom een kijkje nemen

Wil je meer informatie of een keer een kijkje komen nemen?
Neem dan gerust contact op met ons.

Ik ben geïnteresseerd in deze locatie