Gastouderopvang de Beestenboel

Gastouderopvang de Beestenboel

Hallo ouders! mijn naam is Priscilla (1986) en sinds 2014 heb ik als gastouder mijn eigen kleinschalige kinderopvang bij mij thuis. Mijn opvang heet ‘Gastouderopvang de Beestenboel’ en is gevestigd in Glanerbrug Noord. Voorheen ben ik jaren kapster geweest, maar na een tijdje heb ik besloten om mijn droom te verwezenlijken: het werken met kinderen! Ik ben getrouwd en samen met mijn man heb ik twee dochters, Selina (2012) en Chayenne (2009). Mijn man is ook werkzaam en heeft daarnaast ook nog een eigen klusbedrijf.De naam van mijn opvang heb ik gekregen via de mensen om ons heen, omdat we gek zijn met dieren en alles hier kan. Zo hebben wij drie kleine hondjes en buiten een varkentje en twee konijnen. Het is erg leuk om samen met de kinderen te spelen, te leren en te ontdekken.

In mijn opvang maken we gebruik van Kiki (Kansen in Kinderen), een ontwikkelingsprogramma waarin de lieve beer Kiki centraal staat. We maken daarbij gebruiken van diverse maandthema’s aan de hand waarvan we samen op ontdekking gaan. De kinderen zijn hier erg enthousiast over. Ook spelen we graag in de tuin of we gaan op pad na de speeltuin of kinderboerderij.

Mijn opvang is geopend van maandag tot en met donderdag van 7:00 tot 18:30 voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar.

Groetjes,

Priscilla


Kom een kijkje nemen

Wil je meer informatie of een keer een kijkje komen nemen?
Neem dan gerust contact op met ons.

Ik ben geïnteresseerd in deze locatie