Gastouderopvang De Bössels

Gastouderopvang De Bössels

Hoi Ouders, laat ik me even voorstellen. Ik ben Leonie (1986) en samen met mijn partner en twee zoons (2017 & 2018) wonen wij in een gezellig vrijstaand huisje buitenaf in Ambt Delden. We wonen centraal gelegen op de route tussen Delden en Goor. Op dit moment ben ik druk bezig met de opleiding tot Gastouder en ook met de nieuwbouw van de opvang, welke aan het huis wordt gebouwd. In juni 2022 start ik met veel enthousiasme mijn eigen kleinschalige kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.Zelf ben ik opgegroeid in de buitenlucht met veel verschillende dieren. Later heb ik hier ook een opleiding voor gedaan (dierverzorging MBO 4) en mijn beroep van gemaakt. Dit heb ik 21 jaar lang gedaan. Door mijn eigen kinderen ben ik mij bewust geworden van het belang van opgroeien tussen de dieren en veel tijd doorbrengen in de buitenlucht. Ook zie ik d.m.v. veel oppaskindjes, vriendjes, neefjes en nichtjes dat in de combinatie van kinderen en dieren mijn passie ligt.

“We hebben een moestuintje waar de kinderen zelf mogen zaaien, laten groeien en zelf op mogen eten. Hierdoor komen de kinderen op jonge leeftijd in aanraking met alles dat groeit en bloeit in de natuur.”

Ik vind het erg belangrijk dat kinderen opgroeien in een warme en gezellige omgeving met dieren. Dieren zijn dan ook bij mij te vinden, zowel binnen als buiten de opvangruimte. We hebben veel verschillende dieren, bijvoorbeeld: honden, kippen, vissen, vogels, cavia’s en konijnen. We hebben een grote omheinde tuin waar veel leuke activiteiten kunnen plaatsvinden. Achter onze tuin ligt een klein bos waar we ook veel tijd zullen doorbrengen. Ook hebben we een moestuintje waar de kinderen zelf mogen zaaien, laten groeien en zelf op mogen eten. Hierdoor komen de kinderen op jonge leeftijd in aanraking met alles dat groeit en bloeit in de natuur.Natuurlijk vind ik het ook belangrijk dat kinderen zich veilig voelen, zowel fysiek als emotioneel en dat ze zich goed kunnen ontwikkelen, zowel binnen als buiten. Aan divers speelgoed zal het dan ook niet ontbreken! Ook vind ik het belangrijk de creativiteit van de kinderen te stimuleren met o.a. diverse knutselmaterialen.

Ik sta voor rust, reinheid, regelmaat en een liefdevolle en gezellige opvang. Daarom zullen we ook iedere dag een vast schema aanhouden zodat er duidelijkheid en rust is.

Gastouderopvang De Bössels zal geopend zijn op de maandag, dinsdag en donderdag van 07:30 – 18:00.

Misschien heb ik bij jullie de interesse gewekt met dit bovenstaande verhaal en passen mijn ideeën bij jullie, kom gerust kennis maken, jullie zijn van harte welkom!

Met vriendelijke groet,

Leonie


Kom een kijkje nemen

Wil je meer informatie of een keer een kijkje komen nemen?
Neem dan gerust contact op met ons.

Ik ben geïnteresseerd in deze locatie