Gastouderopvang De Kleine Vosjes

Gastouderopvang De Kleine Vosjes

Hallo ouders, mag ik mij even voorstellen. Ik ben Ellen, geboren in 1985 en moeder van twee kinderen. Mijn zoon Daan is van maart 2012 en mijn dochter Anne van augustus 2014. Toen ik moeder ben geworden heb ik besloten om een kleinschalige kinderopvang aan huis te beginnen met de naam De Kleine Vosjes. De Kleine Vosjes biedt kleinschalige opvang in de wijk Vossebelt te Hengelo.

Tijdens de middelbare school ben ik begonnen met oppassen en naast mijn studie verpleegkunde heb ik ook voor een meisje gezorgd met een handicap. Ik ben creatief en ik heb veel geduld met kinderen. Na mijn middelbare school heb ik gekozen voor verpleegkunde omdat ik graag op een kinderafdeling wilde werken. Tijdens stages heb ik echter ervaren dat het werken onder druk niet mijn sterke kant is en ik te weinig tijd en aandacht kon schenken aan de patiënten. Met de overstap naar het onderwijs ben ik er achter gekomen dat werken met kinderen, en vooral de aandacht geven aan elk kind in het bijzonder, helemaal mijn ding is. Daarom vind ik het belangrijk om een kind een fijne opvang te bieden, waar het zichzelf op eigen wijze kan ontwikkelen, waar spel en rust elkaar afwisselen en waar tijd en ruimte is voor elk kind.Mijn moeder was er altijd voor ons en een huiselijke sfeer vind ik heel belangrijk. Ik wil graag die sfeer en dat gevoel meegeven aan de kinderen in mijn opvang. Ik beschik over een ruime tuin, een heerlijke lichte woonkamer waar ruimte is om in verschillende hoeken te spelen, waar een box staat om in te ontdekken en een hangmat hangt om in te ontspannen. Boven beschik ik over een ruime zolder waar een rustige plek is om te slapen.

De wijk waarin ik woon is een buitenwijk van Hengelo met verschillende speelplekken. De koeien staan bij ons om de hoek. De aanwezige hondjes zijn al oudere beestjes en gewend aan kinderen. Ik merk dat mijn zoontje erg betrokken is bij de verzorging van de hondjes en door de aanwezigheid ook leert om met dieren om te gaan.

Met vriendelijke groeten,

Ellen


Kom een kijkje nemen

Wil je meer informatie of een keer een kijkje komen nemen?
Neem dan gerust contact op met ons.

Ik ben geïnteresseerd in deze locatie