Gastouderopvang De Libelle

Gastouderopvang De Libelle

Hallo ouders! Mijn naam is Irscha, ik ben geboren in 1981 en getrouwd met Ezra. Samen met onze twee kinderen Gwen (2008) en Liam (2011), en onze twee hypoallergene katten Muffin en Cupcake, wonen wij op het mooie Stokhorst.Ik ben in het bezit van mijn diploma helpende zorg en welzijn voor gastouders, kinder-EHBO en ik heb de nodige ervaring. Medio 2015 ben ik begonnen met mijn eigen kleinschalige kinderopvang waarbij ik plek heb voor vier kinderen op de maandag, dinsdag en donderdag van 07:00 uur tot 18:00. Andere dagen en tijden zijn in overleg mogelijk.

Boven aan mijn lijstje staat naast rust, reinheid en regelmaat vooral veiligheid en gezelligheid. Van elke dag maken we een feestje. Ik ben erg creatief, dus er word veel geknutseld, geschilderd, gedanst, geschminkt.

Maar ook buiten spelen is met goed weer een absolute must. In onze tuin kan een kind zich prima vermaken. Omdat wij aan een mooi en rustig hofje wonen kan er bovendien ook nog vóór op straat, onder toezicht, veilig gespeeld worden.

Hopelijk tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Irscha


Kom een kijkje nemen

Wil je meer informatie of een keer een kijkje komen nemen?
Neem dan gerust contact op met ons.

Ik ben geïnteresseerd in deze locatie