Gastouderopvang De Vrolijke Biggetjes

Gastouderopvang De Vrolijke Biggetjes

Hallo ouders! Mijn naam is Veronica (1976) en ik ben sinds 2011 een gediplomeerd gastouder. Ik ben getrouwd met Bert en heb drie kinderen. Ik vang kinderen op in de leeftijd van 0 tot en met 4 jaar. We wonen op een varkensboerderij in het buitengebied van Eibergen. Hier hebben we ook nog een hamster, kippen en een heel erg vriendelijke hond (Max). Ook gaan we af en toe even een kijkje nemen in de schuur bij de biggetjes. Dat vinden de kinderen erg leuk. 

De landelijke ligging biedt uw kind een rustige, veilige, ruime en vooral leerzame speelomgeving. Ver van het drukke verkeer kunnen uw kinderen veilig buiten spelen en hebben ze alle ruimte op ons erf. We hebben een erf met een grote afgesloten tuin met meer dan genoeg speelruimte. We hebben hier onder andere een schommel voor de kleinste kinderen, een zandbak, een veilige ingegraven trampoline en veel speelgoed voor buiten en binnen. Ook binnen hebben we volop ruimte. Zo is er voor de kinderen die nog moeten slapen voor ieder een eigen slaapkamer ter beschikking.

Ik vind het belangrijk dat de kinderen hier vooral kind mogen zijn en dat er niet te veel eisen aan ze gesteld worden. De kinderen draaien gewoon met mijn gezin mee. We eten en drinken gezellig met z’n allen op vaste momenten op de dag. Verder zijn ze vrij om lekker te spelen en lekker ‘kind te zijn’ en wordt ze niets verplicht. Bij gastouder De Vrolijke Biggetjes in Eibergen kun je op maandag t/m vrijdag van 06:30 tot 18:30 terecht. Eventueel is het in goed overleg ook mogelijk om weekend-, avond- en nachtopvang te bieden.

Met vriendelijke groet,

Veronica


Kom een kijkje nemen

Wil je meer informatie of een keer een kijkje komen nemen?
Neem dan gerust contact op met ons.

Ik ben geïnteresseerd in deze locatie