Gastouderopvang Het Buitenhuys 

Gastouderopvang Het Buitenhuys 

Hallo ouders! Mijn naam is Michelle en ik ben 29 jaar. Sinds 2004 ben ik werkzaam als ambulant kapster. Omdat ik het tijd vond voor een nieuwe uitdaging heb ik mij omgeschoold en heb ik twee jaar met veel plezier bij een kinderdagverblijf in Lochem gewerkt. In 2014 zijn wij begonnen met de bouw van ons nieuwe huis aan de Kattendamsweg in de Sint Isidorushoeve (de Hoeve). In februari 2015 ben ik getrouwd met mijn lieve man Rick en op 29 maart van dat jaar is onze prachtige dochter Mirte geboren.

Ons huis staat in het buitengebied tussen de Hoeve en Haaksbergen. Ons huis heeft rondom een grote tuin, om een deel daarvan hebben we een omheining gemaakt zo dat de kinderen lekker veilig buiten kunnen spelen. In die tuin hebben we een speelhuisje, trampoline (met veiligheidsnet), schommel, glijbaan, fietsjes en hier zal in de toekomst nog wel wat aan toegevoegd worden.Vroeger speelde ik als kind veel buiten en vond dat heerlijk. Wie wil er nou niet genieten van de zon, rennen door het gras, lekker stampen in de waterplassen of een mooie sneeuwpop maken? Ik vind het dus ook belangrijk dat de kinderen iedere dag even naar buiten gaan. Er gaat nog een kleine moestuin gemaakt worden met de kinderen, zodat we onze eigen producten kunnen proeven. Bij een goede oogst zal het misschien mogelijk zijn wat mee naar huis te kunnen nemen voor papa, mama, broertjes en zusjes. Maar natuurlijk kunnen de kinderen zich ook prima binnen vermaken! Ik werk met vaste thema’s. Maar binnen die thema’s zijn ideeën van harte welkom. Voorbeelden van thema’s zijn: Vaderdag, Moederdag, Kerst, Pasen, enz.

Om er ook voor mezelf een uitdaging uit te halen vind ik het erg leuk om ontwikkelingsgericht te werk te gaan. Daarmee bedoel ik dat ik binnen een thema voor ieder kind een passende activiteit probeer aan te bieden. Maar uiteraard beslist het kind zelf of het wil knutselen, spelletjes wil spelen of iets anders wil doen. Bij ‘Het Buitenhuys’ moet niets maar mag er veel!

En natuurlijk ben ik de allerkleinsten niet vergeten. In de box hebben ze een eigen plek met eigen speelgoed alleen voor hen bedoeld. Wanneer de grote kinderen liggen te slapen is er voor de allerkleinsten lekker tijd om samen op het grote speelkleed te spelen of om in de schommel te ontspannen. De slapende kinderen worden door middel van camerabewaking in de gaten gehouden.

Met vriendelijke groet,

Michelle


Kom een kijkje nemen

Wil je meer informatie of een keer een kijkje komen nemen?
Neem dan gerust contact op met ons.

Ik ben geïnteresseerd in deze locatie