Gastouderopvang Het Kleine Draakje

Gastouderopvang Het Kleine Draakje

Hallo ouders! Vanaf 1 januari 2017 ben ik als gastouder mijn eigen kleinschalige kinderopvang bij mij thuis begonnen onder de naam Gastouderopvang ‘Het kleine draakje’. Ik zal mij even voorstellen: Ik ben Krista, getrouwd met Jarno en samen hebben we drie kinderen: Jasmijn (2008), Rosalie (2010) en Jurre (2016). We wonen in Tubbergen. Het centrum ligt op loopafstand van onze woning en hier wandelen we dan ook geregeld langs. Maar ook de eendjes zijn op loopafstand waar we ook geregeld naar toe wandelen.

In februari 2002 heb ik mijn SPW 4 diploma behaald en ben ik gelijk aan het werk gegaan in de kinderopvang. Hier heb ik dan ook veel ervaring opgedaan. Vijf jaar geleden ben ik gestopt met werken in de kinderopvang omdat ik tijd wilde vrijmaken voor ons gezin. Ik ben toen aan huis begonnen met mijn eigen schoonheidssalon. Overdag kon ik dan bij onze kids zijn en ’s avonds was ik aan het werk. Toendertijd was dat een ideale oplossing voor ons, maar na de geboorte van Jurre begon het weer te kriebelen om te gaan werken met kinderen. Omdat ik ook heel graag bij mijn eigen kinderen wil zijn zag ik een perfecte combinatie in het Gastouderschap.Kinderen staan bij mij op één. Ik vind het heel belangrijk dat een kind zich veilig voelt, liefde en geborgenheid krijgt. Een kind mag hier ook gewoon kind zijn. Kinderen moet je niet uit hun ritme halen, dus hier wordt ook zoveel mogelijk rekening gehouden met het ritme dat kinderen van huis uit kennen. Ik houd ervan om met de kinderen veel te ondernemen, zoals wandelen, fietsen en naar de speeltuin gaan. Maar ook knutselen, bakken en koken zijn activiteiten die ik graag samen met de kinderen doe. Daarnaast werk ik met thema’s die passen bij bijvoorbeeld de jaargetijden, of bijzondere dagen. Je kunt dan denken aan de seizoenen, Sinterklaas, Kerst, Carnaval en Pasen. Bij elk thema maken we leuke knutselwerkjes, doen we een bak- en kookactiviteit, en gaan we erop uit. We maken er elke dag een leuke dag van!

Mocht u kinderen hebben met een allergie of intolerantie dan wordt hier rekening mee gehouden binnen de opvang. Zelf heb ik hier veel ervaring mee doordat mijn eigen kinderen veel intoleranties hebben gehad.

De opvang is vijf dagen per week geopend, van maandag tot en met vrijdag van 07:00 tot 18:00. Maar in overleg is er veel mogelijk.

Ik hoop dat er veel kinderen komen spelen bij Het kleine draakje!

Met hartelijke groet,

Krista


Kom een kijkje nemen

Wil je meer informatie of een keer een kijkje komen nemen?
Neem dan gerust contact op met ons.

Ik ben geïnteresseerd in deze locatie