Gastouderopvang Het Roombeekje

Gastouderopvang Het Roombeekje

Hallo ouders! Mijn naam is Alet (1985) en ik woon op het Roombeek in Enschede. Sinds 2011 ligt mijn hart bij het werken met kinderen en heb ik bij verschillende kinderopvangcentra gewerkt. In het najaar van 2015 ben ik als gastouder gestart met het opvangen van kinderen bij mij thuis in mijn eigen kleinschalige kinderopvang.

Wat ik erg belangrijk vind is dat de kinderen zich thuis voelen. Daarnaast dat ze spelenderwijs de mogelijkheid krijgen om zich te ontwikkelen. Met deze insteek is er speelmateriaal aanwezig passend bij de ontwikkelingsfase van uw kind. Hierbij werk ik met verschillende thema’s. U kunt hierbij denken aan: de jaargetijden, feestdagen, ziek en gezond, verkeer, kunst, muziek, en kleding.

De opvang beschikt over een eigen slaap- en verschoonruimte waar uw kind verschoond kan worden en lekker even kan slapen. Daarnaast is er een buitenspeelruimte aanwezig met o.a. een zandbak en een glijbaantje. In de omgeving is ook een leuk bos aanwezig om heerlijk een stukje te wandelen en zijn er speeltuinen en een winkelcentrum. De kinderen krijgen van mij een boekje mee waar ik bijzonderheden in zal schrijven.

Wees welkom en kom vrijblijvend eens een kijkje nemen!

Groeten,
Alet


Kom een kijkje nemen

Wil je meer informatie of een keer een kijkje komen nemen?
Neem dan gerust contact op met ons.

Ik ben geïnteresseerd in deze locatie