Gastouderopvang Kelly

Gastouderopvang Kelly

Beste ouders, ik ben Kelly (1984) en ik woon samen met mijn vriend Andy. We hebben samen een dochter Noelle (2005) en een zoon Ryan (2008). Ik woon in Enschede in de wijk Stadsveld. Ik vang kinderen op in de leeftijd van 0 tot 4 jaar oud in een veilige en liefdevolle omgeving. We hebben een grote (afgesloten) tuin met genoeg speelmogelijkheden.Wat ik belangrijk vind is dat ieder kind zich bij mij thuis voelt en dat er een goed contact is met de ouders. Op deze manier is het ook een stuk fijner voor het kind. Wat mij aantrekt aan kleinschalige opvang (maximaal 5 kinderen) is dat ik de volledige aandacht heb voor ieder kind. Zo kan ik inspelen op de behoeften en ontwikkeling van ieder kind. Daarnaast is het goed voor het kind om met kinderen van verschillende leeftijden op te groeien. Zo leren kleine kindjes veel van de grotere kinderen en de grote kinderen worden betrokken bij de baby`s en dreumesen. Dit vinden ze vaak erg leuk.

Ik onderneem graag activiteiten zoals:

  • Naar verschillende speeltuinen gaan,
  • Wandelen en kijken naar de dieren in het park,
  • Regelmatig naar de bibliotheek,
  • Koekjes bakken, etc.

Ik vind het leuk om met thema`s te werken en zo de kinderen van alles te laten ontdekken. Ik speel dan ook in op de vier jaargetijden en feestdagen. En natuurlijk besteed ik aandacht aan verjaardagen. Een dag bij mij is een dag met veel leuke activiteiten. We lezen, zingen, kleien, knutselen, en puzzelen veel. En als het weer het toelaat ben ik veel buiten met de kinderen. De baby’s komen bij mij ook niets te kort: we kletsen en knuffelen veel. Ik heb een aparte ruimte waar de kinderen ongestoord kunnen slapen.

Ik beschik over een Helpende Welzijn diploma, een SPW diploma en een certificaat orthopedagogiek en Kinder-EHBO. Ik bied opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar op de maandag t/m donderdag van 07:00 tot 19:00. Andere dagen en tijden zijn in overleg.

Groetjes,

Kelly


Kom een kijkje nemen

Wil je meer informatie of een keer een kijkje komen nemen?
Neem dan gerust contact op met ons.

Ik ben geïnteresseerd in deze locatie