Gastouderopvang Kidz@Chriz

Gastouderopvang Kidz@Chriz

Hallo! Ik ben Christina (1978) en ik ben moeder van drie kinderen: Maren (2006), Lena (2008) en Lars (2011). Wij wonen met z’n vieren in het nieuwbouw gedeelte van de wijk De Laares in Enschede. Als Gastouderopvang Kidz@Chriz vang ik maandag, dinsdag en donderdag kinderen op in de leeftijd van 0 – 4 jaar op deze centraal gelegen locatie in Enschede.In 1999 heb ik mijn opleiding als kinderverpleegkundige afgerond. In 2003 heb ik de overstap naar de kinderopvang gemaakt en heb ik met heel veel plezier elf jaar bij een kinderdagverblijf op een verticale groep (van 0 tot 4 jaar) gewerkt. Met veel enthousiasme ben ik de uitdaging van het starten van mijn eigen kleinschalige kinderopvang aangegaan: Kinderen opvangen in een kleine groep en in een warme en huiselijke sfeer.

Geborgenheid, veiligheid, gezelligheid, regelmaat en rust zijn voor mij belangrijke factoren. Op deze manier wil ik voor de kinderen een optimale omgeving creëren waarin ze zich goed kunnen ontwikkelen. Ook een goede communicatie en overleg met ouders vind ik erg belangrijk, om dit te bevorderen zal ik voor elk kind ook een schriftje bijhouden.

In de buitenlucht zijn is fijn! Naast een ruime tuin met driewieler, bobbycar, zandbak en konijn is hier in de straat ook een leuke speeltuin aanwezig. Daarnaast liggen het Wooldrikspark met een speeltuin en de kinderboerderij op loopafstand.

Kind zijn is fijn! Met veel geduld en stimulans om het zelf te doen wil ik de kinderen ondersteunen in hun dagelijkse ontwikkeling en middels leuke thema’s de kinderen spelenderwijs laten zien wat de wereld ze te bieden heeft!

Groetjes Christina


Kom een kijkje nemen

Wil je meer informatie of een keer een kijkje komen nemen?
Neem dan gerust contact op met ons.

Ik ben geïnteresseerd in deze locatie