Gastouderopvang Klavertje4

Gastouderopvang Klavertje4

Dag mama’s en papa’s,

Mijn naam is Monique (1990). Ik woon samen met mijn dochter Dewi (2014) in de wijk Wesselerbrink (Enschede-Zuid). Ik ben in het bezit van een VOG (verklaring omtrent gedrag), kinder-EHBO (eerste hulp bij ongelukken), en een diploma SPW (sociaal pedagogisch werk). Ik rook niet en heb geen huisdieren in huis. Ik heb mijn rijbewijs en een auto ter beschikking. In een kinderdagverblijf heb ik zes jaren ervaring opgedaan in het werken met kinderen. Dit werk heb ik altijd met erg veel plezier gedaan.In de hobbykamer van onze woning (hobbykamerwoning) heb ik de beschikking over een speciaal hiervoor ingerichte speelkamer, slaapkamer, keuken en toilet op de begane grond. In de speelkamer zijn volop kinderspeelgoed en kindermeubilair aanwezig (eettafel met baby- en peuterstoelen, knutseltafels, schommelstoel, wipstoel, box, etc.). Hier kijken we af en toe samen kindervideo’s, en zingen en dansen samen lekker op kinderliedjes.

Er is veel speelgelegenheid, zowel in het huis als in mijn tuin. Ik vind het erg leuk om bezig te zijn met de kinderen, zoals samen knutselen, puzzelen, voorlezen, bakken, wandelen of lekker vrij spelen. Natuurlijk gaan we ook lekker naar buiten bij goed weer. Ik werk graag met thema’s zoals: Sinterklaas, kerst, Pasen en de vier jaargetijden. We knutselen natuurlijk ook voor vader- en moederdag, en verjaardagen.

Een vast dagritme vind ik erg belangrijk voor de kinderen, zoals vaste eet- en drinkmomenten. De slaapmomenten gaan zoveel mogelijk in overleg met de ouders.

Mijn werkdagen zijn maandag t/m vrijdag tussen 7:00 en 18:00 uur. De kinderen kunnen gebracht worden tussen 7:00 en 8:00, of na 8:45 omdat mijn dochter Dewi ’s morgens naar school gebracht wordt. Bij het van school halen ’s middags om 14:00 gaan de aanwezige kinderen dan natuurlijk even mee.

Heel graag tot ziens!

Groetjes,

Monique


Kom een kijkje nemen

Wil je meer informatie of een keer een kijkje komen nemen?
Neem dan gerust contact op met ons.

Ik ben geïnteresseerd in deze locatie