Gastouderopvang Layla

Gastouderopvang Layla

Hallo ouders,

Ik ben Layla (1979), een lieve, creatieve, zorgzame en geduldige moeder van twee leuke eigenzinnige meiden: Abony (2007) en Gaby (2001). Abony is een sportieve bezige bij. Zij zit op voetbal en op judo. Thuis vindt zij het leuk om gezamenlijk spelletjes te spelen of creatief bezig te zijn met schilderen of knutselen. Af en toe terugtrekken op haar eigen kamer om te relaxen vindt zij ook fijn. Gaby zit op 3 Havo. Thuis zien we haar voornamelijk tijdens het eten. Zij is het liefst op zich zelf. Ze is graag bezig met muziek, zingen, gitaar of keyboard spelen. Buiten de deur gaat ze het liefst naar de stal voor haar verzorgpony. Met z’n drietjes wonen wij in een wijk gelegen in de binnenstad (zuid) van Almelo.Wij wonen in een rustige straat met een groot speelveld voor kinderen van alle leeftijden (voetbalveld, basketbalveld, zandbak met speeltoestellen en natuurlijk een glijbaan en schommels, tafeltennistafel). Ook Puck woont bij ons, zij is de allerliefste poes! En sinds kort is ons gezin uitgebreid met onze hond Skye.

Vanaf mijn 16e ben ik werkzaam geweest als leidster in het geven van diverse groepslessen aan jong en oud bij verschillende verenigingen en sportscholen. Ik ben begonnen als jazzballetleidster en heb dat later uitgebreid met o.a. streetdance, Zumba, Bodypump en zelfverdediging voor kinderen. Ook heb ik als fitnessinstructrice gewerkt. Ik vind het leuk om mensen te kunnen helpen en te begeleiden. Ik heb Havo gedaan en een diploma voor grafisch vormgever, maar achter een computer zitten is niks voor mij. Kinderen spreken mij het meest aan en daarom heb ik op latere leeftijd nog mijn diploma SPW-3 Kinderopvang gehaald (2013). Ik ben werkzaam as hulpleidster op de peuterspeelzaal in Wierden en ik geef Aquagym les aan ouderen, maar ik zou graag als gastouder aan de slag willen!

Als gastouder wil ik zoveel mogelijk aansluiten bij de opvoeding thuis. Kinderen moeten zich thuis kunnen voelen: veilig en vrij. Elk kind is anders, heeft andere behoeften, en moet dus anders benaderd worden. Elk kind is uniek. Zelf ben ik creatief en sportief aangelegd. Ik vind het leuk om creatief met kinderen bezig te zijn en om kinderen zelf creatief bezig te zien zijn. Natuurlijk zijn er regels, niet om te beperken, maar regels geven houvast en zorgen daardoor dat een kind zich veilig voelt (zoals handen wassen voor het eten).

De opvang is dagelijks geopend, tijden zijn in overleg.

Met hartelijke groet,

Layla


Kom een kijkje nemen

Wil je meer informatie of een keer een kijkje komen nemen?
Neem dan gerust contact op met ons.

Ik ben geïnteresseerd in deze locatie