Gastouderopvang Molletje

Gastouderopvang Molletje

Hallo ouders! Mijn naam is Mirjam en ik ben mama van Isa (2009). Wij wonen in de wijk Helmerhoek, een rustige en kindvriendelijke wijk met speeltuintjes op loopafstand. Daarnaast ga ik ook graag met de kinderen naar de kinderboerderij in de Wesselerbrink.Wij hebben een kindvriendelijke tuin waar de kindjes lekker kunnen spelen met o.a. twee glijbanen, een speelhuisje en driewielers. Naast het buitenspelen vind ik het heerlijk om creatief met de kinderen bezig te zijn, zoals: verven, kleien, dansen, samen liedjes zingen of rustig een boekje voorlezen. Ik vind het erg belangrijk dat een kind zich veilig, vertrouwd en op zijn of haar gemak voelt en zichzelf kan zijn. Alleen op die manier kan het zich zowel lichamelijk als geestelijk in zijn eigen tempo ontwikkelen.

Sinds 1998 ben ik werkzaam geweest op een babygroep als pedagogisch medewerkster bij kinderdagverblijf De Vlinder in Enschede. Medio 2012 heb ik besloten als gastouder verder te gaan, zodat ik meer persoonlijke aandacht kan geven aan de kinderen en er echt voor een kind zijn. Want het is zo mooi om te zien hoe een kind elke dag een stapje verder zet, en dat in een warme huiselijke omgeving.

Gastouderopvang Molletje biedt opvang aan kindjes in de leeftijd van 0 tot 4 jaar en is geopend op de maandag en donderdag.

Met vriendelijke groet,

Mirjam


Kom een kijkje nemen

Wil je meer informatie of een keer een kijkje komen nemen?
Neem dan gerust contact op met ons.

Ik ben geïnteresseerd in deze locatie