Gastouderopvang Nanny's

Gastouderopvang Nanny's

Beste ouders, mijn naam is Nanny (1976), en ik woon samen met mijn partner Koen (1979) en onze kinderen Lenn (2006), Loek (2013) en Levy (2015).

Na 22 jaar met veel toewijding te hebben gewerkt in het basisonderwijs als groepsleerkracht van voornamelijk groep 1 en 2, ben ik mijn pedagogische en didactische kwaliteiten gaan inzetten als gastouder. Naast mijn Pabo-diploma heb ik ook mijn VVE-certificaat (Voor Vroegschoolse Educatie) behaald.Met de aankoop van ons huis in Oldenzaal zagen we mogelijkheden voor een uitbouw om mijn droom werkelijkheid te laten worden. We hebben een aparte grote speelruimte met een was- en slaapgelegenheid kunnen realiseren, specifiek voor de opvang van jonge kinderen. Onze ruime tuin is omheind en biedt de mogelijkheid om kinderen te laten spelen, verkennen, bewegen en ravotten in een fijne omgeving. Daarnaast wonen we zowel dicht bij het bos als de stad. Dus we kunnen ook leuke wandelingen maken.

“Als leerkracht heeft mijn hart altijd bij het jonge kind gelegen!”

Met kinderopvang aan huis zie ik kans om mijn volledige aandacht aan de kinderen te besteden. Het aansluiten bij hun specifieke ontwikkeling is wat mij zo aanspreekt..


 

Ik geniet ervan dat een kind, kind mag zijn en hierin vooral zichzelf mag zijn. Ze kunnen zich in eigen tempo ontwikkelen in een fijne, veilige en uitdagende omgeving. Vanuit mijn passie, creativiteit en jarenlange ervaring kijk ik er daarom erg naar uit om kinderen spelenderwijs verder te helpen in hun ontwikkeling bij Gastouderopvang Nanny ‘s.

Gastouderopvang Nanny ‘s is geopend op de dinsdag, woensdag en donderdag van 8:00 tot 18:00 voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar

Wil je meer te weten komen over Gastouderopvang Nanny ‘s, of een keer vrijblijvend komen kijken? Laat het me weten via Gastouderbureau Snoesje.

Groetjes,

Nanny


Kom een kijkje nemen

Wil je meer informatie of een keer een kijkje komen nemen?
Neem dan gerust contact op met ons.

Ik ben geïnteresseerd in deze locatie