Gastouderopvang Patthama

Gastouderopvang Patthama

Hai iedereen, ik ben Patthama, 29 jaar en moeder van twee kinderen, Aimee van drie en Quinn van één. Ik ben gastouder geworden omdat ik van kinderen houd en het werken met kinderen heel leuk en interessant vind, vooral hoe de kinderen zich ontwikkelen en hoe je daar spelenderwijs aan kan bijdragen.

Vanaf mijn twaalfde heb ik al regelmatig opgepast op kinderen in de leeftijd van 0 tot 8 jaar. En enkele daarvan hebben nu ook al eens op mijn eigen kinderen gepast. Ik heb de opleidingen SPW Activiteitenbegeleider en HBO Pedagogiek gedaan. Tijdens mijn SPW opleiding heb ik stage gelopen op een kinderdagverblijf en als activiteitenbegeleider voor kinderen op een camping in Frankrijk. In mijn derde en vierde jaar heb ik tijdens mijn stages ervaring opgedaan met mensen met een meervoudige beperking, vaak met de mentale leeftijd van een kind.Tijdens mijn opleiding Pedagogiek heb ik o.a. als vrijwilliger bij Stichting Heppie ervaring opgedaan met kinderen met gedragsproblemen. Tevens heb ik jonge moeders bijgestaan met de opvoeding van hun kinderen en heb ik kinderen op de basisschool geholpen die extra ondersteuning nodig hadden. Naast mijn opleiding heb ik ook nog een paar jaar training gegeven aan de jeugd van de badmintonvereniging waar ik zelf ook speel.

Ik vind het belangrijk dat de kinderen de ruimte en mogelijkheden krijgen om de wereld te ontdekken. Ik betrek ze overal bij en ik vind het leuk om activiteiten met ze te ondernemen, zoals: bakken en versieren, knutselen, wandelen en gewoon lekker creatief bezig zijn. Ik probeer op deze manier de kinderen continu uit te dagen.

Ik bied opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar en ik ben flexibel ingesteld, in overleg kan heel veel. Eventueel is opvang in het weekend ook mogelijk.

Hartelijke groet,

Patthama


Kom een kijkje nemen

Wil je meer informatie of een keer een kijkje komen nemen?
Neem dan gerust contact op met ons.

Ik ben geïnteresseerd in deze locatie