Gastouderopvang Petites Fleurs

Gastouderopvang Petites Fleurs

Beste ouders/verzorgers, mijn naam is Eveline en medio 2015 ben ik gestart met mijn gastouderopvang “Petites Fleurs”. Voor deze naam is bewust gekozen, voor mij is elk kind als een bloem. Eerst is er een kleine knop die, onder de juiste omstandigheden, zal opbloeien tot een prachtige bloem.



Mijn lijfspreuk is: “carpe diem”, oftewel “pluk de dag!”. Dat wil ik dan ook uitdrukkelijk doen. Voor een kind is elke dag weer een nieuw avontuur, met nieuwe uitdagingen. Zo wil ik dat ook samen met het kind beleven. Gisteren ligt achter ons, wat telt is vandaag. En graag wil ik, tijdens mijn opvanguren, met alle goede zorg en veel liefde bijdragen aan de opvang en ontwikkeling van uw dierbaarste ‘bezit’. Samen met uw kind wil ik de dag op veel manieren gaan beleven. We bewegen, onderzoeken, bouwen, spelen, fantaseren en knutselen er lustig op los. Zowel binnens- als buitenshuis. We zullen de natuur en haar seizoenen op de voet volgen.

Alle bloemen mogen zich ontwikkelen zoals ze dat zelf willen, zo ontstaat er een bonte en diverse tuin. Samen met u wil ik door deze tuin wandelen en de route bepalen die we zullen gaan.

Mijn opvang is geopend op de dinsdag, woensdag en donderdag. De maandag is in overleg en de vrijdag ben ik gesloten.

Fleurige groeten,

Eveline


Kom een kijkje nemen

Wil je meer informatie of een keer een kijkje komen nemen?
Neem dan gerust contact op met ons.

Ik ben geïnteresseerd in deze locatie