Gastouderopvang Sanne

Gastouderopvang Sanne

Hallo ouders! Ik ben Sanne (1990) en ik woon samen met mijn man David en onze twee zoontjes, Glenn (2015) en Mason (2018), in de wijk Ossenkoppelerhoek in Almelo. Ik ben opgeleid tot verzorgende IG en heb hiervoor in de thuiszorg gewerkt. Toe aan een nieuw carrière pad en gek op kinderen, ga ik nu vol enthousiasme de uitdaging als gastouder aan! Op deze manier kan ik lekker bij mijn eigen kinderen zijn en toch een prachtbaan hebben. Ik vang kindjes van 0-4 jaar op.In mijn opvang vind ik het erg belangrijk dat kinderen zich gezien en geliefd voelen en ik hecht er grote waarde aan dat kinderen echt kind kunnen zijn. Onze kinderen voeden we op binnen het natuurlijk en onvoorwaardelijk ouderschap, dit zet zich ook voort in mijn omgang met gastkinderen. Ik biedt van hieruit geborgenheid en warmte aan en geef kinderen de kans om hun eigen ik te zijn en te ontwikkelen. Vanuit onze natuurlijke visie werk ik graag met pure producten, gezonde voeding en met wasbare luiers – in mijn bezit en door mij gewassen.

Onze woning is lekker ruim met een grote achtertuin om in te spelen en ontdekken. De tuin is voorzien van leuk spelmateriaal voor de kinderen. Ik vind het leuk om met de kinderen bezig te zijn en bijvoorbeeld te knutselen en voor te lezen, maar vind het ook erg leuk als kinderen onderling hun eigen spel vormen en hun fantasie gebruiken.

Ik bied flexibele opvang – in overleg is (bijna) alles mogelijk – dit geldt overigens op alle vlakken. Ik ben voor een open communicatie en vind het prettig als ik zoveel mogelijk kan aansluiten op uw wensen. Ik streef ernaar dat we met elkaar samenwerken om uw kind een fijne plek in mijn opvang te kunnen bieden.

Met vriendelijke groet,
Sanne


Kom een kijkje nemen

Wil je meer informatie of een keer een kijkje komen nemen?
Neem dan gerust contact op met ons.

Ik ben geïnteresseerd in deze locatie