Gastouderopvang Sassefras

Gastouderopvang Sassefras

Zoekt u gastouderopvang? Een adres waar u uw kind met een gerust hart achter kunt laten? Mijn naam is Saskia (1990), ik ben getrouwd met Jan. Samen wonen wij op ’t Simmelink in Eibergen. Als huisdier hebben wij een hond Noa, die het erg gezellig vindt om met kinderen om te gaan. Januari 2015 ben ik gestart als gastouder bij mij thuis. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik erg gek ben op kinderen en het belangrijk vind dat ze opgroeien in een vertrouwde en huiselijke omgeving. Het dagritme kan tijdens de opvang gewoon doorgaan net als thuis. Het kind ziet altijd een bekend gezicht en krijgt goede aandacht in een kleinschalige omgeving.Enkele kernpunten waar Gastouderopvang Sassefras voor staat:

  • Structuur: waarbinnen natuurlijk ook vrijheid aanwezig is, zodat het kind zichzelf kan ontwikkelen
  • Creativiteit: tijdens het knutselen en het spelen. Bovendien kan ik als gastouder creatief omgaan met situaties.
  • Individuele aandacht: voor elk kind mogelijk door de kleinschaligheid.
  • Socialiteit: samen leren spelen en leren zorg te dragen voor elkaar, maar ook voor dieren, materialen en omgeving.
  • Vertrouwd: het kind ziet altijd een bekend gezicht.
  • Flexibel: het is natuurlijk geen probleem als de uren een keer afwijken.


De kinderen zullen zich hier niet vervelen. Ze hebben een aparte kast waar allemaal speelgoed/knutselspullen in zitten. Buiten hebben we een ruime tuin met veel speelmogelijkheden. Als het lekker weer is gaan we een stukje wandelen met onze hond Noa. Op ongeveer 3 minuten afstand van ons huis bevindt zich het grasveld De Ham, met een schommel, zandbak, glijbaan en een voetbalveld. Verderop zitten twee basisscholen, genaamd “de Schakel” en “de Julianaschool”, waar de kinderen heerlijk kunnen spelen.Uiteraard ben ik in het bezit van alle benodigde papieren en ben ik aangesloten bij Gastouderbureau Snoesje. U kunt dan ook gebruik maken van de toeslag via de belastingdienst. Zo krijgt u een groot gedeelte van de opvangkosten vergoed. Het gastouderbureau komt regelmatig langs en controleert jaarlijks het huis op veiligheid en hygiëne.

Ik verleen opvang aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. De opvang is geopend op: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7:00 t/m 18:00. Andere tijden zijn in overleg mogelijk.

Met vriendelijke groet,

Saskia


Kom een kijkje nemen

Wil je meer informatie of een keer een kijkje komen nemen?
Neem dan gerust contact op met ons.

Ik ben geïnteresseerd in deze locatie