Gastouderopvang Tinkerbell's Avonturenbos

Gastouderopvang Tinkerbell's Avonturenbos

Hallo ouders! Ik ben Michelle (1992) en ik woon samen met mijn vriend in Nijverdal, met het bos als onze “achtertuin”. Sinds 2013 ben ik aan het werk als gastouder. Dit heb ik bij twee verschillende gezinnen thuis gedaan met heel veel plezier. Ik ben in het bezit van een Pedagogisch Werker niveau 3 diploma en een certificaat kinder-EHBO.

Sinds het voorjaar van 2016 ben ik als gastouder bij mij thuis mijn eigen kleinschalige kinderopvang gestart met de naam: ‘Gastouderopvang Tinkerbell’s Avonturenbos’. Op deze manier kunnen de kinderen ook met andere kindjes spelen, wat heel goed is voor hun sociale ontwikkeling en natuurlijk erg gezellig. Omdat het lekker kleinschalig is kan ik iedereen voldoende aandacht geven. We hebben ook twee kleine huisgenootjes, onze katten. Onze kleine Lily moet nog van alles ontdekken en vindt de kindjes nog wel heel erg spannend. Onze senior Tiffany slaapt lekker veel en trekt zich ook wel terug.

Gastouderopvang Tinkerbell’s Avonturenbos biedt opvang aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. In overleg is eventueel BSO-opvang mogelijk voor oudere broers en zussen. Mijn opvang is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:00 tot 18:00. Andere tijden zijn in overleg.

Groetjes,

Michelle


Kom een kijkje nemen

Wil je meer informatie of een keer een kijkje komen nemen?
Neem dan gerust contact op met ons.

Ik ben geïnteresseerd in deze locatie