Gastouderopvang Wendy

Gastouderopvang Wendy

Mijn naam is Wendy. Ik woon samen met mijn man Wouter en mijn zoontje Ruben in Lochem. Ik heb van september 2007 tot de zomervakantie van 2015 met veel plezier als (inval)groepsleerkracht gewerkt in het onderwijs. Ik heb de volgende opleidingen afgerond: PABO (openbaar onderwijs, specialisatie jonge kind), Bewegingsonderwijs, Daltonopleiding, en kinder-EHBO. Ik heb het altijd heerlijk gevonden met kinderen te werken. Naast het onderwijs heeft de kinderopvang mij ook altijd erg leuk geleken. Vanaf februari 2016 vang ik bij ons thuis kindjes op in de leeftijd van 0 – 4 jaar en dat bevalt mij erg goed.De kinderen worden opgevangen in een huiselijke sfeer. Ik vind het heel mooi om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen. Hoe een baby’tje zijn eigen handjes ontdekt, hoe een peuter alles ontdekt met al zijn zintuigen en hoe de wereld van de kleuter steeds groter wordt! Ik vind het belangrijk dat kinderen op hun gemak zijn en lekker in hun vel zitten. Ik bied een kleinschalige, liefdevolle opvang, waar kinderen zichzelf mogen zijn en zelf lekker kunnen spelen. Ook zullen we gaan knutselen, tekenen, spelletjes spelen, liedjes zingen, boekjes lezen en buitenspelen. Als ouders dat goed vinden zou ik ook graag, zo nu en dan met de kinderen een uitstapje maken naar bijvoorbeeld een kinderboerderij, een speeltuin of het bos.

Wij wonen in een fijne buurt met voldoende speelgelegenheid rondom. Wij hebben ook een ruime, afgesloten tuin, waar lekker gespeeld kan worden. Binnen is er voldoende speelruimte voor meerdere kinderen. De kinderen kunnen op de bakken in de kast zien welk speelgoed erin zit en waar ze het speelgoed weer op moeten ruimen. Regelmatig wissel ik de inhoud van één of meerdere bakken, waardoor er steeds iets nieuws is om mee de spelen. De kinderen die overdag nog slapen, slapen boven. In de slaapkamer staan twee stapelledikanten, waar de kinderen heerlijk in kunnen slapen.

Mijn opvangdagen zijn maandag tot en met donderdag. Tijden zijn in overleg. In de zomervakantie heb ik vier weken vakantie (de bouwvak + één week) en daarnaast twee weken kerstvakantie.

Groetjes,

Wendy


Kom een kijkje nemen

Wil je meer informatie of een keer een kijkje komen nemen?
Neem dan gerust contact op met ons.

Ik ben geïnteresseerd in deze locatie