Kinderdagverblijf Dolle Pret

Kinderdagverblijf Dolle Pret

Beste ouders, ik wil mij graag aan jullie voorstellen. Ik ben Sanne (1991) en ik ben getrouwd met Andy. Samen hebben wij een zoontje Deke (2016). Ook hebben wij nog een kleine viervoeter in ons een gezin en dat is onze mopshond Bobo die, net als ik, erg gek is op kinderen! Ons gezin is woonachtig in de nieuwbouwwijk op Velve-Lindehof in Enschede.

Drie jaar lang heb ik met heel veel plezier op een kinderdagverblijf gewerkt waar ik op alle groepen heb mogen genieten van de kinderen. Momenteel werk ik in de zorg, maar ik wou enorm graag weer met kinderen werken. Daarom begon ik in augustus 2017 als gastouder mijn eigen kleinschalige kinderopvang aan huis.Ik vind het belangrijk dat een kind zich bij mij thuis en veilig voelt, veel liefde en aandacht krijgt en zich daardoor kan ontwikkelen en bovenal veel plezier heeft. Mijn motto is dan ook: “kinderen opvangen in een liefdevol huis en spelenderwijs begeleiden in hun ontwikkeling daar waar het kind er zelf aan toe is”. Ik ben ervan overtuigd dat kinderen zelf, met hun gedrag en lichaamstaal, duidelijk weten te maken wat hun wensen en behoeften zijn. Ik vind het leuk om met maandelijkse thema’s te werken die aansluiten bij de actualiteit. In ben geschoold in het VVE-programma van Piramide. Dit houd in dat ik dicht bij de kinderen sta, maar tegelijkertijd ook afstand neem zodat de kinderen zich in hun eigen tempo en op een speelse manier kunnen ontwikkelen. Daarnaast beschik ik over een SPW niveau 3 diploma.Nu ik zelf een zoon heb die momenteel ook bij een gastouder van Snoesje verblijft weet ik als geen ander hoe fijn een goede communicatie is tussen ouders en gastouder. Ik vind het belangrijk dat ouders en kinderen zich bij mij op hun gemak voelen en weten dat ik overal voor opensta en het erg belangrijk vind dat de wens van ouders gehoord worden. Zo kan ik samen met u als ouder de beste opvang bieden voor uw kind, een echt tweede thuis!

Ik woon dichtbij een grote speeltuin, een park en een kinderboerderij en beschik zelf over een grote tuin die geheel is ingericht voor de kinderen. Ruimte genoeg dus om van het buitenleven te genieten! Ook hebben wij ons huis zo aangepast dat er voor elk kindje dat opgevangen wordt een eigen slaapplek aanwezig is.

Nu ik ga starten ben ik op dit moment van maandag t/m vrijdag beschikbaar. In overleg is daarnaast veel mogelijk.

Hopelijk tot snel!

Groetjes,
Sanne


Kom een kijkje nemen

Wil je meer informatie of een keer een kijkje komen nemen?
Neem dan gerust contact op met ons.

Ik ben geïnteresseerd in deze locatie