Kinderopvang Baloe

Kinderopvang Baloe

Mijn naam is Gonda. Ik ben geboren in 1967 en getrouwd met Henk. Samen hebben wij twee zoons die beide nog gezellig thuis wonen, en een lieve labrador genaamd Koda. Wij wonen in de nieuwbouwwijk Hassinkbrink in Haaksbergen. Ik verzorg nu 5 jaar kinderopvang vanuit mijn eigen woonhuis en doe dit elke dag met heel veel plezier. In onze woning is er voldoende ruimte om te spelen, zowel binnen als buiten. De woning staat in een kindvriendelijke wijk met veel speelmogelijkheden. Daarnaast hebben wij een ruime tuin die helemaal is ingericht voor de kinderopvang, ondermeer met een zandbak en een trampoline, de kinderen kunnen hier veilig spelen. Een kleine kinderboerderij op loopafstand behoort ook tot de bezoekjes met de kinderen! Ik onderneem veel met de kinderen en vind het belangrijk dat ze zelfstandig leren spelen, maar ook samen met mij leren knutselen, verven en kleien. Knutselen en lekker spelen vind ik ook belangrijk!Ik heb natuurlijk veel ervaring opgedaan bij het opvoeden van mijn eigen kinderen en kan me hierdoor goed in ouders verplaatsen. Daarnaast heb ik 8 jaar bij de peuterspeelzaal gewerkt en hier ook diverse trainingen gevolgd. Gastouderschap geeft mij de mogelijkheid om thuis te werken en kleinschalig kinderopvang te bieden. Ik sta helemaal achter het kleinschalige karakter van de gastouderopvang en merk dat kinderen veel baat hebben bij kleinere groepjes. Voor baby’s geeft het veel rust en vertouwen om altijd verzorgd te worden door een vast persoon en te slapen in een eigen bedje.

Er zijn al een aantal kinderen die na 4 jaar bij mij in de opvang te zijn geweest, zijn begonnen aan de basisschool. Dit is altijd een heel speciaal moment omdat ze vanaf kort na hun geboorte al bij mij in de opvang zijn geweest. Ouders bellen regelmatig nog even om te vertellen hoe het gaat of komen een keer koffie drinken.

De dagindeling van uw kind zal er zoveel mogelijk hetzelfde uitzien als de dagindeling die uw kind thuis gewend is. Ik ben een gastouder die open staat voor andere opvattingen en religies en zal mij, indien mogelijk, hierop aanpassen. Bijvoorbeeld wensen t.a.v. de voeding of slaapmomenten worden in overleg met ouder besproken.

Van maandag t/m vrijdag kun je (in overleg) flexibele opvang afnemen of vaste dagen reserveren. Er zijn nog enkele plaatsen vrij en ik ben erg flexibel.

Gonda


Kom een kijkje nemen

Wil je meer informatie of een keer een kijkje komen nemen?
Neem dan gerust contact op met ons.

Ik ben geïnteresseerd in deze locatie