Kinderopvang Bloem

Kinderopvang Bloem

Dag lieve ouders, mijn naam is Corine, geboren in 1961 en getrouwd met Frans. We wonen in de wijk Het Wolferink in Haaksbergen in een fijn huis, uitgebreid met een heerlijke opvang en een grote tuin. We hebben samen drie zoons, waarvan er nog één regelmatig bij ons thuis woont.

Ik werk nu ongeveer negen jaar als gastouder en beleef daar ontzettend veel plezier aan. Kinderen zijn magisch en als je echt goed luistert en kijkt ontdek je de magie in kinderen. Ik heb het kind in mezelf de ruimte gegeven om dit te ontdekken en te ervaren. Met mijn hoofd, mijn hart en mijn handen. Hoe? Door kleine dingen te zien, door verwondering over de wijsheid van een kind, door bewustwording. Intuïtief werken met kinderen met heel veel liefde en authenticiteit.Mijn doelgroep is veelal het jonge kind in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. De leeftijd waarin het fundament gelegd wordt voor hun verdere leven en dus een belangrijke periode. Ik bied ze waar ze om vragen: liefde, aandacht, structuur, persoonlijke ruimte maar ook grenzen. Dit doe ik door ze zichzelf te laten ontdekken en de wereld om ze heen, met vallen en opstaan. Veel spelend leren, geleid door thema’s. Creatief bezig zijn en materialen leren kennen. De seizoenen buiten meemaken en daarvan genieten. Mijn ervaring, kennis en een gezonde dosis nuchter verstand helpen me hierbij. De oprechte interesse in kinderen heeft mij daarnaast doen besluiten om de opleiding tot kindercoach te volgen. Coachen daar waar ik kan bij zowel ouders als kinderen met een hulpvraag is iets dat mij op het lijf is geschreven en wat ik graag nog verder wil ontwikkelen.

Kinderopvang Bloem biedt opvang aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar en is hele dagen geopend op de dinsdag, woensdag en donderdag.

Hartelijke groet,

Corine


Kom een kijkje nemen

Wil je meer informatie of een keer een kijkje komen nemen?
Neem dan gerust contact op met ons.

Ik ben geïnteresseerd in deze locatie