Kinderopvang De Blije Kip

Kinderopvang De Blije Kip

Mijn naam is Veronique. Ik ben geboren in 1987, getrouwd met Dennis en moeder van Michael en Ryan (2016). Ik ben ruim 10 jaar werkzaam geweest in de ouderenzorg bij het verzorgingshuis in Delden als verzorgende IG en eerstverantwoordelijke. Met de komst van onze mannentweeling ben ik in 2017 gestopt in de zorg. Na de verbouwing van en verhuizing naar onze huidige woning ontstond het idee om een kinderopvang te starten vanuit huis. Wij wonen in een rustige omgeving met voldoende speeltuintjes op loopafstand. Tevens kunnen wij er eens op uit trekken om de eendjes of het geitje en de vogel te gaan voeren.

Onze jongens, Michael en Ryan, hebben heel veel speelgoed wat zij met veel liefde en plezier zouden willen delen met hun nieuwe vriendjes. Misschien wordt jouw kind wel hun nieuwe vriendje of vriendinnetje. We hebben een kindvriendelijk huis met een tuin die volledig afgesloten is, zodat er veilig buiten gespeeld kan worden. Er is voldoende buitenspeelgoed, waaronder een schommel en een zandbak (afsluitbaar), tevens zijn er tractoren, driewielers en loopfietsen. We kunnen samen mooie kunstwerken maken met stoepkrijt of leuk bellen blazen of voetballen. Met warm weer staat er een heerlijk bad om in af te koelen. Als het weer iets minder mooi is kunnen we ons binnen uitstekend vermaken. Spelen met de ToetToet auto’s en ZoefZoef dieren, of banen bouwen. Kleuren, schilderen, kleien. Als er behoefte is aan verhaaltjes dan zijn er ook legio boeken voor handen. Samen een spelletje spelen, een tent bouwen met lakens en stoelen, of een mega kleurplaat inkleuren op de grond – we gaan ons niet vervelen. Het liefst zijn we natuurlijk lekker buiten, een wandelingetje maken om de natuur te bewonderen. Een mooie specht in de boom zien zitten of een bloemetje plukken omdat die zo mooi geel is.Tussendoor wordt de innerlijke mens natuurlijk niet vergeten. Rust, regelmaat en reinheid staan bij mij wel hoog in het vaandel. Op tijd en plaats een rustmoment inbouwen door even een aflevering op de televisie te kijken van een geliefd tv-personage is belangrijk. Het konijntje Bing maakt bijvoorbeeld veel herkenbare dingen mee en is naast leuk ook nog eens leerzaam voor de kleintjes, of wat te denken van WordParty, met de vrolijke liedjes. Zingen en dansen vinden we ook erg leuk om te doen, een gezellig feestje bouwen. Maar met of zonder muziek gaan we dat er bij “de Blije Kip” hopelijk elke dag van maken.

Mocht je op zoek zijn naar een huiselijke, gezellige, kleinschalige (max. 5 kindjes, incl. Michael en Ryan) opvang, neem dan contact op met gastouderbureau Snoesje. Zij kunnen je meer vertellen en wellicht ontmoeten wij elkaar dan snel.

Met vriendelijke groet,
Veronique


Kom een kijkje nemen

Wil je meer informatie of een keer een kijkje komen nemen?
Neem dan gerust contact op met ons.

Ik ben geïnteresseerd in deze locatie