Kinderopvang Dolle Pret

Kinderopvang Dolle Pret

Hoi ouders! Mijn naam is Dorien en ik ben geboren in 1997. Ik woon nog thuis, in Delden, samen met mijn ouders, broertje (2001) en twee hele lieve en vooral sociale honden. In februari 2017 ben ik geslaagd voor de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. Momenteel werk ik nog op een kinderdagverblijf, maar in oktober 2017 ga ik als gastouder starten met mijn eigen kleinschalige kinderopvang: ‘Kinderopvang Dolle Pret’. Natuurlijk ben ik een ontzettende bofkont dat mijn ouders mij deze kans geven! Van maandag tot en met vrijdag bied ik opvang aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

Het belangrijkste is dat een kind met plezier naar de opvang komt en daar streef ik naar. Door leuke activiteiten met de kinderen te ondernemen en af en toe eens lekker gek te doen wil ik de kinderen de tijd van hun leven geven. Door samen op ontdekkingsreis te gaan leren de kinderen spelenderwijs nieuwe dingen in een veilige omgeving. Zo kunnen we leuke avonturen beleven als: de eendjes voeren, bij de geitjes kijken, naar de stad of de speeltuin gaan. Bij minder goed weer gaan we samen knutselen, kleuren, bouwen, bakken, een boekje lezen of vrij spelen. De ruimte is licht, veilig, uitnodigend en warm ingericht met vrolijke kleuren. Centraal staat de eettafel waar wij samen komen, onze verhalen delen, wat eten en drinken, activiteiten doen en genieten van de gezelligheid. Voor de kinderen die slapen is boven een slaapkamer.We wonen in een kindvriendelijke buurt, bijna naast de speeltuin. Ook hebben we een ruime, afgesloten, tuin waar lekker gespeeld kan worden. Kinderen kunnen fietsen over de stenen, graven in de zandbak, in het speelhuis, voetballen op het gras en nog veel meer! Het leukste aan werken met kinderen vind ik om de kinderen op te zien groeien en ze, in samenwerking met de ouders, daarin te begeleiden. Geen enkel kind is hetzelfde. Ieder kind heeft zijn eigen interesses, behoeften, karakter en tempo. Deze eigenheid van het kind wordt gerespecteerd en het kind krijgt de mogelijkheid om op zijn eigen tempo te ontwikkelen.

Waarom u voor ‘Dolle pret’ zou kiezen?
Uw kind word opgevangen in een huiselijke, vertrouwde en warme omgeving
Uw kind groeit op met dieren en zal hiermee leren omgaan
Er is een duidelijk dagritme en dus structuur (met ruimte voor veranderingen)
Kinderen krijgen de vrijheid om de zelfredzaamheid te ontwikkelen
Regelmatig worden er activiteiten gedaan met de kinderen
Het is een uitdagende omgeving met een ruim aanbod aan spel- en speelmateriaal
In overleg is veel mogelijk!

Bij interesse kunt u gerust een keertje langskomen om te kijken! Neem dan contact op met Gastouderbureau Snoesje voor een kennismaking!

Met vriendelijke groet,

Dorien


Kom een kijkje nemen

Wil je meer informatie of een keer een kijkje komen nemen?
Neem dan gerust contact op met ons.

Ik ben geïnteresseerd in deze locatie