Kinderopvang Erve Wiechert

Kinderopvang Erve Wiechert

Beste ouders, mijn naam is Loes en ik woon sinds februari 2012 samen met mijn man op een landelijke locatie vlakbij de dorpskern van Boekelo. Wij hebben drie kinderen, echter die wonen niet meer bij ons in huis, maar elders in Nederland. In onze nieuwe boerderij is een groot en apart gedeelte geschikt gemaakt voor de opvang van kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar, waar ik graag uw kinderen ontvang als gastouder.

Ik heb vele jaren gewerkt als peuterleidster en later in de kinderopvang bij KOV Daantje in Haaksbergen. Ik ben in het bezit van het diploma Pedagogisch Medewerkster niveau 3. Gedurende mijn werkzaamheden heb ik de cursus Kaleidoscoop met goed gevolg afgerond. Dit betekent dat uw kind bij mij niet alleen opgevangen wordt, maar ook educatief ondersteund gaat worden.

Kinderen hebben hier de mogelijkheid zich in een klein groepje in alle rust en ruimte te ontwikkelen. Er is een ruime mogelijkheid voor buitenspelen, kennismaken met de dieren, wandelen en helpen in de moestuin.

In samenwerking met Gastouderbureau Snoesje is het mogelijk uw kind(eren) bij Kinderopvang Erve Wiechert onder te brengen.

Met vriendelijke groeten,

LoesKom een kijkje nemen

Wil je meer informatie of een keer een kijkje komen nemen?
Neem dan gerust contact op met ons.

Ik ben geïnteresseerd in deze locatie