Kinderopvang Het Torentje

Kinderopvang Het Torentje

Hallo ouders! Even voorstellen: Mijn naam is Ingrid, ik ben geboren in 1962 en getrouwd met Nico. We wonen in Delden en hebben drie kinderen. Onze jongste zoon is beroepshalve alleen de weekenden thuis, terwijl onze twee dochters inmiddels zelfstandig wonen. Samen met onze hond Buck wonen we aan de Torendijk 17, nabij woonwijk “De Braak”, aan de rand van Delden-Zuid.

Na ruim twintig jaar in de ouderenzorg te hebben gewerkt, heb ik in april 2010 een carrièreswitch gemaakt richting de kinderdagopvang. Het werken met jonge kinderen geeft mij veel voldoening. Ik kan me daarin volledig ontplooien, waarbij mijn zorgachtergrond goed van pas komt. Elke dag weer kan ik mijn levenservaring als ouder en moeder van drie kinderen inzetten in het belang van de kinderen waarmee ik werk. Ik heb in 2012 mijn opleiding SPW3 Kinderopvang met succes afgerond en het EHBO/reanimatie diploma voor kinderen behaald met de jaarlijkse herhalingscursussen. Daarnaast blijf ik me ontwikkelen in de kinderopvang middels het volgen van cursussen en trainingen (bijv. KIKI-training, Succesvol gastouder, Jongens vs Meisjes, Werken met baby`s).Na ruim vijf jaar ervaring als pedagogisch medewerker bij een KDV en BSO ben ik me gaan inzetten als gastouder, in mijn in 2016 gestarte eigen kleinschalige kinderopvang “Het Torentje”. We hebben een aparte woonruimte, aangrenzend aan mijn woonhuis, ingericht voor de opvang voor maximaal vijf kinderen per dag, in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Daarbij hebben we een ruime, afgesloten, lichte en zonnige buitenspeelruimte met vrij zicht op onze tuin. De opvangruimte heb ik functioneel ingericht, waarbij hygiëne en een veilige en rustige omgeving voor mij kernwaarden zijn.

Kinderen brengen humor en enthousiasme zodat iedere dag weer verschilt. Ik stem mijn dagprogramma daar op af met bijvoorbeeld: voorlezen, knutselen, buiten spelen, lekker ‘chillen’, buiten de natuur in en de jaargetijden volgen. Rust, regelmaat, veiligheid en geborgenheid probeer ik te waarborgen. Hierbij focus ik mij ook op vroegtijdig signaleren (logopedie, fysio, gedragsproblemen, e.d.).Flexibiliteit is mijn sleutelwoord. In overleg kunnen diverse wensen en voorkeuren besproken worden, wat ik graag persoonlijk met u als ouder(s) bespreek. Ik hecht waarde aan een goede communicatie zodat ik de opvang optimaal kan afstemmen op de wensen en behoeften van het kind én ouders. De opvangdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 07:00 tot 18:00 uur.

Graag nodig ik u uit geheel vrijblijvend een kijkje te komen nemen bij Kinderopvang “Het Torentje” in Delden!

Met vriendelijke groet,

Ingrid


Kom een kijkje nemen

Wil je meer informatie of een keer een kijkje komen nemen?
Neem dan gerust contact op met ons.

Ik ben geïnteresseerd in deze locatie