Kinderopvang Holle Bolle Boom

Kinderopvang Holle Bolle Boom

Hallo ouders! Mijn naam is Marieke en ik ben geboren op 19 februari 1975. Samen met mijn man en drie kinderen, Thijs (2002), Meike (2004) en Lisse (2005) woon ik in het buitengebied van Haaksbergen, op tien minuten lopen van de kinderboerderij en de watermolen.

Ik heb vele jaren gewerkt op de peuteropvang (voorheen peuterspeelzaal) en op de buitenschoolse opvang. Ik ben in het bezit van het diploma MDGO-AW. Gedurende mijn werkzaamheden heb ik verschillende cursussen gevolgd zoals Kaleidoscoop en Kinder-EHBO. De opvang vindt plaats bij mij thuis, in een veilige en kindvriendelijke omgeving.Ik vind het heerlijk om te knutselen en activiteiten te doen en kan de kinderen educatief ondersteunen ter voorbereiding op de basisschool. Ook de persoonlijke aandacht en warmte voor het kind is heel belangrijk, zo voelen ze zich prettig en veilig en kunnen ze zich als individu goed ontwikkelen. Het buitenzijn vind ik erg belangrijk. Door de ruimte die we om het huis hebben is er de mogelijkheid om heerlijk buiten te spelen.

De opvang is open op maandag, dinsdag en donderdag. De vrijdagen zijn mogelijk in overleg. Haal- en brengtijden zijn ook in overleg, hierin ben ik vrij flexibel.

Met vriendelijke groet,

Marieke


Kom een kijkje nemen

Wil je meer informatie of een keer een kijkje komen nemen?
Neem dan gerust contact op met ons.

Ik ben geïnteresseerd in deze locatie