Kinderopvang Huisje, Boompje, Beestje

Kinderopvang Huisje, Boompje, Beestje

Beste ouders, ik zal mij even voorstellen. Ik ben Miranda, geboren op 13 april 1978 en getrouwd met Marco. Ik ben moeder van twee meiden geboren in 2006 en 2008. We wonen net buiten Haaksbergen. Sinds maart 2012 ben ik begonnen als gastouder. Daarvoor heb ik dertien jaar met veel plezier op een kinderdagverblijf gewerkt met kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

Gastouderopvang spreekt mij erg aan omdat het kleinschalig is, op die manier heb ik veel meer tijd voor persoonlijke aandacht en warmte voor uw kind. Ik vind het erg belangrijk dat uw kind zich prettig en veilig voelt en zo zichzelf goed kan ontwikkelen en ontplooien. De opvang vindt bij mij thuis plaats waar ik voor alle leeftijden speelgoed en materialen aanwezig heb. Ik vind het dan ook heerlijk om te knutselen en activiteiten te doen met de kinderen. Hierbij kijk ik natuurlijk wel naar de interesse en de ontwikkelingsfase van het kind.Belangrijk vind ik ook dat kinderen naar buiten kunnen en zich daar lekker kunnen uitleven. Wij hebben dan ook een grote tuin en een speelweide met veel buitenspeelgoed, alles is veilig afgesloten. Elke dag ga ik met de kinderen naar buiten, waar we de dieren op een veilige manier bij betrekken: de hond (golden retriever), de shetlandpony’s, de geiten, konijnen en kippen. Ook kunnen de kinderen in de zomer in de groentetuin aardbeien plukken, en tomaatjes en komkommers kweken. Hier vinden we natuurlijk ook vele andere groenten, maar ook zonnebloemen, siermais en pompoenen.

Ik werk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Ouders nemen zelf luiers, billendoekjes en reservekleding mee. Breng- en haaltijden zijn in overleg met de ouders, ik ben daar heel flexibel in. Vakantie heb ik altijd in de bouwvak-noord periode, voor vervanging kan door Gastouderbureau Snoesje op verzoek gezorgd worden.

Met vriendelijke groet,

Miranda


Kom een kijkje nemen

Wil je meer informatie of een keer een kijkje komen nemen?
Neem dan gerust contact op met ons.

Ik ben geïnteresseerd in deze locatie