Kinderopvang Juffie

Kinderopvang Juffie

Hallo ouders! Ik ben Patricia en ik woon sinds 1997 samen met mijn partner Peter in Losser. Samen zijn we de trotse ouders van onze dochter Lisa (2005) en onze zoon Luc (2007). We wonen op loopafstand van het mooie natuurgebied De Wilgenkamp en in de buurt van een leuk speeltuintje.

In 1997 ben ik afgestudeerd aan de PABO. Daarna heb ik de opleiding Speciaal Onderwijs gevolgd. Deze heb ik in 1999 afgerond. Ik ben zeventien jaar werkzaam geweest voor SKOLO (Stichting Katholiek Onderwijs Losser en Overdinkel), waarvan tien jaar voor groep één en de andere jaren voor de groepen twee, drie en vier. Ik heb dit werk altijd met heel veel plezier gedaan, want mijn hart ligt bij de kinderen. Het geeft je een goed gevoel dat je een steentje kunt bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen en je ze ziet ‘groeien’ bij elke sprong die ze maken. Ik liep al vele jaren rond met het idee om zelfstandig gastouder te worden en mijn eigen kleinschalige kinderopvang te beginnen. Het bleef jarenlang bij ‘het denken erover’, maar per 1 september 2015 ben ik met veel enthousiasme begonnen aan het opvangen van kinderen bij mij thuis! Mijn kinderopvang heeft de naam Juffie.Ik bied een goede opvang aan huis waar u uw kind zorgeloos kunt achterlaten. Ik richt mij op een speelse manier op de sociaal-emotionele, de motorische, de creatieve en cognitieve ontwikkeling van uw kind. Ik werk themagericht, denk hierbij aan thema’s rondom de seizoenen en bijzondere (feest)dagen zoals Sinterklaas. Kinderen kunnen over het thema vertellen, gaan liedjes zingen, muziek maken, bewegen, iets knutselen of bakken en buitenactiviteiten doen.

Eigen inbreng van de kinderen is hierbij heel belangrijk. Je stimuleert de kinderen in hun ontwikkeling door gerichte activiteiten, maar ook doordat je inspeelt op wat er bij de kinderen leeft. Ook uw baby kan al genieten van deze activiteiten. Maar boven alles staat het welbevinden van uw kind voorop. Uw kind moet zich thuis en veilig voelen bij mij in de opvang.De opvang zal voor de kinderen van alle gemakken worden voorzien en zal daar met extra aandacht op worden ingericht, met een eigen speelruimte met ‘afzonderlijke’ hoeken: een poppenhoek, een bouwhoek, een babyhoek.

Daarnaast is er voldoende veilige en omheinde buitenruimte aanwezig met ondermeer een trampoline met net, een zandbak, een glijbaan en divers speelmateriaal. Er is bij Kinderopvang Juffie een eigen huiselijke ruimte (kleine woonkamer) aanwezig en een aparte slaapruimte.

Ik ben open op maandag, dinsdag en donderdag van 07:30 tot 17:30 uur. In goed overleg zijn andere mogelijkheden bespreekbaar.

Ik hoop uw zoon of dochter binnenkort welkom te heten bij Kinderopvang JUFFIE!

Met hartelijke groet,

Patricia


Kom een kijkje nemen

Wil je meer informatie of een keer een kijkje komen nemen?
Neem dan gerust contact op met ons.

Ik ben geïnteresseerd in deze locatie