Kinderopvang Kom Erbij

Kinderopvang Kom Erbij

Hallo ouders! mijn naam is Rianne Koster en samen met mijn man Rob, onze zoon Roan (2015 ) en onze dochter Mila (2017) wonen we op het Zijpendaal in Enschede.

Sinds 2011 ben ik werkzaam als gastouder en dit doe ik met erg veel plezier. Ik kan erg genieten van de fantasie en persoonlijkheden van kinderen, geen dag is hetzelfde. Ik ben in het bezit van een MBO ‘Pedagogisch Medewerker Jeugdzorg’ niveau 4 diploma en ik heb de KIKI training ‘Kansen in kinderen’ gevolgd en afgesloten met een VE (Voorschoolse Educatie) certificaat. Daarnaast neem ik jaarlijks deel aan de training Kinder EHBO bij Snoesje.

Ik werk met verschillende thema’s en aan de hand van deze thema’s gaan we aan de slag met diverse activiteiten zoals: koken, bakken, klimmen, klauteren, knutselen, ontdekken en lekker creatief bezig zijn. Ik vind het belangrijk dat alle leeftijdsgroepen op hun eigen niveau en interesses benaderd worden.In huis is een grote speelkamer aanwezig op de begane grond waar genoeg speelgoed is om de kinderen op verschillende gebieden en leeftijden uit te dagen en te prikkelen. Er is een ruime achtertuin die uitnodigt om te ontdekken en lekker in beweging te zijn. Ook zijn er zijn verschillende speeltuintjes in deze kindvriendelijke buurt en is er een elektrische bakfiets aanwezig om leuke dingen te doen die iets verder weg zijn.

Mijn opvang is geopend op de maandag, woensdag en donderdag. Flexibele opvang is in overleg.

Met vriendelijke groet,
Rianne


Kom een kijkje nemen

Wil je meer informatie of een keer een kijkje komen nemen?
Neem dan gerust contact op met ons.

Ik ben geïnteresseerd in deze locatie