Kinderopvang Noëlle

Kinderopvang Noëlle

Hallo ouders/verzorgers en kinderen,

Graag wil ik mezelf voorstellen als gastouder: mijn naam is Noëlle (1979). Samen met mijn vriend Michel en onze drie kinderen Joy van 11 jaar, Len van 9 jaar en Bink van 6 jaar wonen we in Eibergen in een woning waar zowel binnen als buiten voldoende ruimte is om heerlijk te kunnen spelen.

Ik ben sociaal, vrolijk, ondernemend en heb een positieve instelling. Momenteel ben ik bijna tien jaar met veel plezier werkzaam in de kinderopvang. Omdat ik heel graag voor mezelf wou beginnen ben ik vanaf september 2016 gestart als gastouder met mijn eigen kleinschalige kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Uit ervaring met mijn eigen kinderen weet ik hoe belangrijk het is om je kind(eren) met een fijn en gerust gevoel weg te kunnen brengen. Dit wil ik jullie kind(eren) heel graag bieden zodat ze zich veilig en vertrouwd voelen en lekker zichzelf mogen en kunnen zijn.

Ik heb het diploma kinder-EHBO en ben VVE (Voor- en Vroegschoolse Educatie) gecertificeerd. Hierdoor heb ik de kinderen veel te bieden om spelenderwijs te werken aan de ontwikkeling. Dit breng ik graag met alle liefde over aan de kinderen. Natuurlijk zijn jullie welkom om alvast kennis te komen maken. De koffie/thee en ranja staan altijd klaar!

Mijn opvang is geopened op de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Heel graag tot ziens!

Groetjes,
Noëlle


Kom een kijkje nemen

Wil je meer informatie of een keer een kijkje komen nemen?
Neem dan gerust contact op met ons.

Ik ben geïnteresseerd in deze locatie