Minicrèche De Knutselhut

Minicrèche De Knutselhut

Hallo ouders! Mijn naam is Natasja en ik run sinds juli 2012 Minicrèche De Knutselhut in Oldenzaal. Ik woon samen met Sander en onze schoolgaande tweeling Yordi en Kiara op de Thij. We hebben een ruime woning en een kindvriendelijke tuin. Bij ons voor de deur is een speeltuin waar de kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven. Deze groene wijk, met Het Hulsbeek op loopafstand, nodigt uit tot heerlijke wandelingen of een tochtje met de bakfiets. De kinderboerderij is ook goed bereikbaar.Ik vind het belangrijk dat een kind zich veilig en thuis voelt en dat het zichzelf kan zijn. Zo kan hij/zij zich in zijn/haar eigen tempo ontwikkelen. Ieder kind is en blijft een wonder! Het goed en rustig kunnen slapen vind ik ook erg belangrijk, vandaar dat er een speciale slaapkamer voor de gastkinderen is ingericht. Mocht het nodig zijn dan kan er ook een bedje op een andere kamer gezet worden voor nog meer rust.

Mijn ervaring heb ik opgedaan tijdens mijn opleiding en de jaren dat ik werkzaam ben geweest in de kinderopvang. Ik geniet van het werken met kinderen en dat dit kan in combinatie met de zorg voor onze eigen kinderen is voor mij perfect. Ik vind het vooral leuk om creatief bezig te zijn met bijvoorbeeld hout, papier of kostenloos materiaal of om te fotograferen, een cake of taart te bakken, voor te lezen en liedjes te zingen en om themagerichte activiteiten te ondernemen. Daarnaast genieten we veel van de buitenlucht en gaan we wandelen, fietsen met de bakfiets, spelen in onze veilig omheinde tuin, of naar de speeltuin.

Minicrèche De Knutselhut biedt opvang aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar en is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 7.30 tot 18.30. In overleg zijn er zeer zeker ook andere mogelijkheden bespreekbaar. BSO is ook bespreekbaar. Ik hoop u en uw kind(eren) bij Minicrèche De Knutselhut te mogen verwelkomen!

Vriendelijke groet,

Natasja Bakker


Kom een kijkje nemen

Wil je meer informatie of een keer een kijkje komen nemen?
Neem dan gerust contact op met ons.

Ik ben geïnteresseerd in deze locatie