Uk en Puk minicreche

Uk en Puk minicreche

Hallo ouders! Ik ben Louise en ik ben getrouwd met Jan. We hebben drie al volwassen kinderen: Chantal, Monique en Leonie. Na jaren met veel plezier gewerkt te hebben in de kinderopvang en de kraamzorg ben ik in 2014 begonnen als gastouder met mijn eigen kleinschalige kinderopvang: Uk en Puk minicrèche.

Het starten als gastouder, het opvangen van kinderen aan huis, mijn werk uitoefenen in mijn directe leefomgeving; het lijkt wel of een droom uitkomt! We zijn er, met de inrichting van de kinderopvang, in geslaagd om voldoende ruimte te hebben voor de kids om binnen en buiten te spelen en toch ook privé nog voldoende ruimte over te hebben. We vonden het belangrijk dat de opvangactiviteiten en ons privé leven met de honden niet door elkaar lopen. Hiervoor hebben we een deel van onze tuin en ons bijgebouw ingericht voor de kinderopvang.Het bijgebouw heeft alle voorzieningen om een aangenaam verblijf mogelijk te maken. De kinderopvang heeft een aparte toegang en is voorzien van vloerverwarming. De inrichting en de indeling zegt denk ik iets over mijn aanpak en manier van werken. Mijn ervaring heeft me geleerd dat het goed is dat kinderen met andere kinderen leren spelen en omgaan, echter de ontwikkeling van het kind verschilt per kind en vraagt soms om specifieke aandacht.

Als gastouder wil ik de kinderen graag veiligheid, warmte en gezelligheid bieden. De kleinschaligheid waarmee ik nu bezig kan zijn biedt mij de gelegenheid om er echt voor het kind te zijn. Het is juist die meerwaarde die ik graag wil bieden om samen met de ouders te komen tot een fijne opvang, pedagogisch verantwoord met ruimte voor actie en spel, en daar waar nodig gerichte aandacht. Het werken met kinderen is mijn passie, vandaar dat ik nu voor mezelf begonnen ben.

Mijn minicreche is geopend van maandag tot en met donderdag van 07:00 tot 18:00.

Met vriendelijke groet,

Louise


Kom een kijkje nemen

Wil je meer informatie of een keer een kijkje komen nemen?
Neem dan gerust contact op met ons.

Ik ben geïnteresseerd in deze locatie