Villa Samenwijs

Villa Samenwijs

Hallo ouders! Mag ik mij even voorstellen: mijn naam is Priscilla. Samen met mijn man Gido, onze drie jongens en ons lieve tamme dwergkonijntje Billy woon ik in de Doetinchemse wijk Dichteren. Het moederschap heeft mij laten ervaren hoe geweldig het is om kinderen hun eigen persoonlijkheid te laten ontwikkelen en ze hierbij te ondersteunen. Jarenlang heb ik de grote wens gehad om met kinderen te mogen werken. Wat is er nou mooier dan kinderen te volgen in hun groei en ontwikkeling naar hun eigen ‘ik’?! Om hen samen met hun ouders wegwijs of “Samenwijs” te maken in deze wereld? Het spelenderwijs stimuleren en motiveren van elk kind, dat is wat dit werk zo leuk en bijzonder maakt! Om deze wens in vervulling te laten gaan heb ik mij omgeschoold tot gastouder en ben ik mijn eigen kleinschalige kinderopvang aan huis gestart.In onze woning hebben wij een ruime speelkamer met een gevarieerd aanbod aan speelgoed dat de kinderen uitdaagt, stimuleert en helpt in hun ontwikkeling. Op de eerste verdieping hebben we een kamer waar de kinderen rustig hun ochtend/middagslaapje kunnen doen. We gaan natuurlijk graag naar buiten en in onze kindvriendelijke tuin kunnen de kinderen altijd veilig buitenspelen. Onze wijk is ook voorzien van leuke speeltuintjes en -veldjes. Leuk voor een gezellige picknick of om gewoon lekker vrij te kunnen spelen. We gaan dan gezellig op pad met onze mooie kinderwagen.

Als gastouder hecht ik veel waarde aan een vast dagritme voor de kinderen, zodat ze een houvast hebben. Hierbij houd ik rekening met een juiste balans tussen in- en ontspanning. De activiteiten zijn erg gevarieerd en thema en/of seizoensgebonden. Van knutselen, boekjes lezen, liedjes zingen, wandelen, buitenspelen, verjaardag vieren, koekjes bakken tot aan uitstapjes naar een speeltuin of de kinderboerderij. Maar de kinderen moeten ook lekker vrij kunnen spelen, zoals bijvoorbeeld met puzzels, Duplo blokken en onze leuke marktkraam. Het belangrijkste is dat ieder kind zich welkom en geborgen voelt en de ruimte krijgt om een eigen ‘ik’ te ontwikkelen. Het welbevinden van ieder kind in mijn opvang staat bij mij dan ook hoog in het vaandel. Ieder kind wordt bij mij gezien en gehoord.

Bent u op zoek naar een leuke opvang voor uw kind(eren)? Zoekt u passende opvang voor uw kind? Kom dan gerust eens kijken bij Gastouderopvang Villa Samenwijs. Ik verwelkom u graag met koffie, thee of ranja.

Met vriendelijke groet,

Priscilla


Kom een kijkje nemen

Wil je meer informatie of een keer een kijkje komen nemen?
Neem dan gerust contact op met ons.

Ik ben geïnteresseerd in deze locatie