Deelnemers Kiki VVE training 2015 geslaagd

DATUM: 27 juni 2015

Zaterdag 27 juni was alweer de laatste trainingsdag van de Kiki VVE training 2015. Het was een super leuke, gezellige en leerzame dag die tevens in het teken stond van de certificering tot erkend VVE Gastouder. Alle gastouders van harte gefeliciteerd met het behalen van jullie certificaat! (ook Annet en Priscilla, die niet aanwezig konden zijn bij de certificering).

In 2016 zullen wij weer starten met een nieuwe VVE training van Kiki, Kansen in Kinderen. Deze training zal wederom worden gegeven door Nadine Heemskerk van Kiki. De training zal vijf hele zaterdagen in beslag nemen en daarna mag je je een VVE gecertificeerd Gastouder noemen. De data zijn al bekend:

  • Training 1 & 2: Zaterdag 6 februari 2016
  • Training 3 & 4: Zaterdag 20 februari 2016
  • Training 5 & 6: Zaterdag 19 maart 2016
  • Training 7 & 8: Zaterdag 16 april 2016
  • Training 9 & 10: Zaterdag 21 mei 2016 (inclusief Certificering)

De training

Veel gastouders zijn al gestart met het Vroeg- en Voorschoolse Educatie (VVE) programma ‘Kansen in Kinderen’ van Kiki. Wij krijgen veel positieve reacties van ouders en gastouders over het VVE programma van Kiki. Gezien dit succes zullen wij in 2016 weer van start gaan met een Kiki-training tot erkend VVE Gastouder. De training is speciaal ontwikkeld voor gastouders en kinderopvangmedewerkers die hun professionaliteit ten aanzien van de ontwikkeling van jonge kinderen willen vergroten. Tijdens deze vijfdaagse training leer je ontwikkelingskansen in kinderen te herkennen, te benutten en te stimuleren en de training biedt je de mogelijkheid om jouw pedagogische kwaliteiten en interactievaardigheden te verbeteren. Tijdens de training ontdek je daarnaast ook jouw eigen ontwikkelingskansen en de training versterkt daarmee jouw zelfbewustzijn als professioneel opvoeder. Ten slotte past deze training in de huidige ontwikkeling van verdere professionalisering van de gastouderopvang en het belang dat de overheid hecht aan Vroeg- en Voorschoolse Educatie.

In het najaar van 2015 volgt meer informatie over de training die in 2016 zal worden gegeven. Wil je nu al meer informatie of wil je je aanmelden? neem dan contact met ons op. Het aantal beschikbare plekken is beperkt!